Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Λιάγκα - Πήρε σκύλο και θα «λιώσετε» με την φωτογραφία

Είναι πανέμορφος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Λιάγκα - Πήρε σκύλο και θα «λιώσετε» με την φωτογραφία

Στιγμές ευτυχίας ζει τις τελευταίες ώρες ο Γιώργος Λιάγκας, αφού πρόσθεσε στην οικογένεια του, ακόμη ένα μέλος. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής πήρε σκύλος και με την φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους πρόκειται να «λιώσετε».

Όπως φαίνεται ο παρουσιαστής, έκανε μια πολύ όμορφη έκπληξη στους δυο του γιους, Γιάννη και Δημήτρη και τους πήρε έναν πανέμορφο σκυλάκι. Μάλιστα, μην ξεχνάμε πως πρόσφατα ο Γιάννης είχε τα γενέθλια του και έγινε 9 ετών, οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία για την έκπληξη.

Ο Γιώργος Λιάγκας, έχει αδυναμία στα δυο του παιδιά, που έχει αποκτήσει από το γάμο του με την Φαίη Σκορδά. Τώρα που λόγω της καραντίνας ο παρουσιαστής δεν έχει πολλές υποχρεώσεις μάλιστα, περνάει ακόμη περισσότερο χρόνο μαζί του, όπως έχουμε δει από διάφορες αναρτήσεις που πραγματοποιεί στα social media.

Χθες, ωστόσο πραγματοποίησε την πιο γλυκιά από όλες, αφού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη φωτογραφία του σκύλου τους. «Καλώς τον Junior», έγραψε στην ανάρτηση του και μας έκανε όλους εμάς να «λιώσουμε».

Γιώργος Λιάγκας σκύλος

Ημέρα ευτυχίας στην οικογένεια της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα

Ημέρα ευτυχίας στην οικογένεια της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Τι συνέβη και το πρώην ζευγάρι σήμερα γιορτάζει; Ο παρουσιαστής το έκανε γνωστό με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Γιαννάκης λοιπόν σήμερα έκλεισε τα 9 του χρόνια και στο σπίτι τους έχουν διπλές χαρές, αφού γιορτάζουν και το Πάσχα αλλά και τα γενέθλια του μικρού.

«Χρονια πολλα θησαυρε μου. 9 σημερα ο Γιαννης...» έγραψε ο παρουσιαστής στην ανάρτηση του. Δείτε εδώ και πως γιόρτασε η παρουσιάστρια το Πάσχα

https://www.instagram.com/p/B_KJFNUgctW/[/O