Η ατάκα του αιώνα στο Happy Day! "Μαλα...φέρνει!" - Πάγωσε η Τσιμτσιλή

Η κυρία Γιώτα στα καλύτερά της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ατάκα του αιώνα στο Happy Day!

Για ακόμα μία φορά η κυρία Γιώτα που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef, έκανε την εμφάνισή της στο Happy Day, ωστόσο αυτή τη φορά δε δίστασε να πει την ατάκα του αιώνα για έναν από τους παίκτες που βρίσκονται στον διαγωνισμό, σχολιάζοντας πως «μαλα...φέρνει», με την Σταματίνα Τσιμτσιλη να "παγώνει" on air στο άκουσμα του.

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στον διαγωνισμό μαγειρικής στην οντισιόν της, η κυρία Γιώτα κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα και να φέρει τα πάνω κάτω με τα σχόλια της και τις απαντήσεις που έδινε σε κριτές και συμπαίκτες της.

Μπορεί να μην κατάφερε να μπει στον διαγωνισμό ωστόσο η κυρία Γιώτα άφησε εποχή, και έτσι σήμερα, εμφανίστηκε στην εκπομπή Happy Day, με σκοπό να σχολιάσει τις πρόσφατες εξελίξεις από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να μάθει, ποιον παίκτη θεωρεί η κυρία Γιώτα πιο αντιπαθητικό μέσα στο σπίτι του MasterChef, με την απάντησή της να σοκάρει τους συντελεστές της εκπομπής, τόσο για το πρόσωπο που διάλεξε να αναφέρει, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκε.

Ο παίκτης που αντιπαθεί περισσότερο η κυρία Γιώτα

«Εσύ ποιον θεωρείς τον πιο αντιπαθή παίκτη» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στο πλαίσιο σχολιασμού της χθεσινής ομαδικής δοκιμασίας στο Κέντρο Πολιτισμού, ενώ εδώ σας έχουμε και τα highlights του.

Η απάντηση της κυρίας Γιώτας ήταν όλα τα λεφτά μιας και αμέσως απάντησε στην παρουσιάστρια :«Τον Τζον. Πολύ μαλα…φέρνει», γεγονός που άφησε όλο το πλατό με στόμα ανοιχτό μιας και ο Τζον αποτελεί έναν από τους πιο ήσυχους χαρακτήρες του παιχνιδιού και σπάνια προκαλεί με τα σχόλια του.

«Γιώτα εννοείς ότι είναι πολύ μαλακός χαρακτήρας, δηλαδή δεν έχει πυγμή;», ρώτησε η έκπληκτη Σταματίνα Τσιμτσιλή, σε μια προσπάθεια να σώσει ότι μπορούσε.

Κυρία Γιώτα MasterChef