Φωτογραφίες από τον κρυφό γάμο της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη από το Γυναίκα χωρίς Όνομα - Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα

Μόνο εδώ! Τα 15 κιλά plus της εγκυμοσύνης και το όνομα του παιδιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφίες από τον κρυφό γάμο της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη από το Γυναίκα χωρίς Όνομα - Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα

Κατά αποκλειστικότητα το περιοδικό YOU για πρώτη φορά φέρνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τον κρυφό γάμο της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, που πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα Χωρίς Όνομα.

Λίγες μέρες πριν υποδεχτούν την κόρη τους, παρουσία μόνο των απαραίτητων μαρτύρων για το μυστήριο, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και ο Στράτος Διακάκης ένωσαν τις ζωές τους και επίσημα την περασμένη Παρασκευή, στο Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας. «Αν και στην αρχή λέγαμε πως θα παντρευτούμε για διαδικαστικούς λόγους, όσο μας διάβαζε τον λόγο της η δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Δέσποινα Θωμαΐδου συγκινηθήκαμε» περιγράφει στο YOU η εγκυμονούσα ηθοποιός που μπήκε στις ζωές μας μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» και κατέληξε να ζήσει παράλληλα μία τεράστια ευτυχία στην προσωπική της ζωή.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό You - Φωτογραφίες: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Φωτογραφίες από τον γάμο της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη Γυναίκα χωρίς όνομα

Μάρτυρες ήταν ένας φίλος του γαμπρού, ο Φώτης Σουλιώτης, με τη δική του σύντροφο Νεφέλη Παπαδοπούλου που υπέγραψαν την αρχή σε αυτό το νέο ξεκίνημα και ευχήθηκαν πρώτοι «βίον ανθόσπαρτον», αφού λόγω των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας δεν μπορούσαν να παρευρεθούν ούτε οι πιο στενοί συγγενείς του ζευγαριού. Η τελετή κράτησε περίπου 20 λεπτά, με τους νεόνυμφους να αποχωρούν σφιχταγκαλιασμένοι και να επιστρέφουν σπίτι για να τακτοποιήσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες στο παιδικό δωμάτιο που είναι σχεδόν έτοιμο για την μπέμπα τους. Όπως λένε, πάντως, δεν έχει αλλάξει τίποτα αυτές τις μέρες του... έγγαμου βίου, παρά μόνο τα προσωνύμια που έδωσαν ο ένας στον άλλον. Ο Στράτος λέει πλέον την Αλεξάνδρα «γυναίκα» του κι εκείνη τον φωνάζει «αγόρι» της, αντί για «άντρα» της!

Τα κιλά της εγκυμοσύνης και οι σκέψεις για το όνομα

Η εγκυμοσύνη της ξεκίνησε με ναυτίες, ωστόσο όσο περνούσαν οι μήνες η κατάσταση έγινε πιο βατή. Όπως μας αποκαλύπτει η Αλεξάνδρα, αυτούς τους 9 μήνες πήρε 15 κιλά, με τα 3,2 να ανήκουν στην κόρη της που ετοιμάζεται να δει για πρώτη φορά τον κόσμο από μέρα σε μέρα. Η τελική ημερομηνία είναι στα μέσα Μαΐου, ωστόσο πυκνώνουν οι πόνοι της εγκυμοσύνης, κάτι που οδηγεί την ίδια να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να γεννήσει πολύ συντομότερα από το αναμενόμενο. Ακόμα, πάντως, δεν έχει αποφασίσει για το όνομα που θα δώσει στην κόρη της, αφού συμφώνησε με τον σύζυγό της να την αντικρίσουν πρώτα και μετά να διαλέξουν κάποιο που θα της ταιριάζει. Πρόσφατα μάλιστα, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στο instagram που έκανε τους πάντες να λιώσουν! Δείτε την εδω

Σχέδια για επιστροφή από την επόμενη σεζόν

Παρά το γεγονός πως ακόμα δεν έχει γεννήσει, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη εμφανίζεται έτοιμη να επιστρέψει στην υποκριτική και μάλιστα βρισκόταν σε συζητήσεις για διάφορα θεατρικά projects που θα ανέβαιναν την επόμενη χρονιά. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι την έλευση της πανδημίας στη χώρα μας, που αναπόφευκτα έφερε και θα φέρει ανακατατάξεις στον χώρο, παγώνοντας τα όποια σχέδια υπήρχαν μέχρι στιγμής. Εκείνη, ωστόσο, δεν χάνει την αισιοδοξία της, αφού αυτές τις μέρες κάνει ένα νέο ξεκίνημα και σύντομα περιμένει κάτι πολύ όμορφο να συμβεί στη ζωή της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ