«Έσκασε» ανακοίνωση από τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έσκασε» ανακοίνωση από τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Μια ανακοίνωση «έσκασε» από τον Κωνσταντίνο Αργυρός πριν από μερικές ώρες. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα πολύ ευχάριστο γεγονός, που σίγουρα θα χαροποιήσει πολύ τους θαυμαστές του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός όπως όλοι μας παραμένει μέσα στο σπίτι του μέχρι την άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας και ακολουθεί όλες τις οδηγίες που έχουν δώσει οι αρμόδιοι φορείς για την προστασία της υγείας μας από τον κορωνοϊό.

Τώρα που βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό, επικοινωνεί σε καθημερινή βάση με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από διάφορες αναρτήσεις που πραγματοποιεί από την καθημερινότητα του. Ωστόσο, στέλνει και το μήνυμα του για άσκηση στο 13033 και κάνει περιπάτους.

Όπως πριν από μερικές ημέρες, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε μια πρόσφατη μετακίνησή του στο Ζάππειο κι εκεί που καθόταν αμέριμνος εμφανίστηκε ξαφνικά...

Πριν λίγες ώρες ωστόσο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε μια ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής θα συμμετέχει σε μια live streaming συναυλία που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 30/4.

Κωνσταντίνος Αργυρό ανακοίνωση Instagram

Λίγα λόγια για την live streaming συναυλία στην οποία θα βρίσκεται και ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού και σπουδαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις τους και τη φωνή τους, με σκοπό την ενίσχυση του συστήματος Υγείας και των κοινωνικών δομών που πλήττονται από τον κορονοϊό. Μια μοναδική μουσική ενέργεια έρχεται στις οθόνες σας την Πέμπτη, 30/4 στις 20:30, μέσω live streaming από την 24MEDIA σε συνεργασία με την Follow Me Now.

Στο μουσικό challenge The Unplagued Concert οι 16 καλλιτέχνες δέχθηκαν την πρόκληση να τραγουδήσουν unplugged ύστερα από προσωπική πρόσκληση αθλητών, προπονητών και ανθρώπων του αθλητισμού.

Εκτός από τα πολυαναμενόμενα ζευγάρια, η ζωντανή εκπομπή με κεντρικό παρουσιαστή τον Παντελή Βλαχόπουλο και σε ρόλο γεμάτο challenges τον Παντελή Διαμαντόπουλο, θα έχει εκλεκτούς και διάσημους καλεσμένους από το χώρο του αθλητισμού, της μουσικής και όχι μόνο.