Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με αποκαλυπτικό σορτσάκι πάνω στο ποδήλατο!

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με αποκαλυπτικό σορτσάκι πάνω στο ποδήλατο!

Ο καιρός θυμίζει καλοκαίρι, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο για όλους να μείνουν σπίτι. Ανάμεσα σε εκείνους που βγήκαν τις προηγούμενες μέρες για να πάρουν λίγη βιταμίνη D απ' τις αχτίδες του ήλιου ήταν και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μάλιστα με αποκαλυπτικό σορτσάκι και ποδήλατο, που αξιοποιεί τον ελεύθερό της χρόνο την περίοδο του κορωνοϊού, ώστε να διατηρείται σε φόρμα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που θα τη δούμε στην περιοχή της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης να περπατάει δίπλα στην παραλία με κάποιον φίλο της ή με την τετράποδη συντροφιά της, το poodle ονόματι Μίσου, που έχει γίνει η προσωπική της μασκότ. Αυτή τη φορά ο φακός του YOU τη συνάντησε σε μία μοναχική μετακίνηση 6 στην Γλυφάδα (12/4), καβάλα στο ποδήλατο της, που έχει εξελιχθεί σε αγαπημένη μορφή γυμναστική μαζί με το περπάτημα.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό You - Φωτογραφίες: Papadakis Press/Μιχάλης Αρχοντίδης

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποδήλατο στην Γλυφάδα

Πρόσφατα, μάλιστα, είχε κι ένα ατύχημα αλλά πλέον είναι καλά! Δείτε εδώ φωτογραφία ντοκουμέντο

Παράλληλα, η παρουσιάστρια αυτές τις μέρες ακολουθεί πρόγραμμα διατροφής, θέλοντας να επανέλθει στο Just of the 2 of us ακμαιότατη, με το ξεκίνημα των γυρισμάτων να προγραμματίζεται σιγά-σιγά από την επόμενη εβδομάδα.

Σχέδια για επιστροφή του Just the 2 of us

Με τον περιορισμό της κυκλοφορίας, και παρά το δυνατό ξεκίνημα σύμφωνα πάντα με τις μετρήσεις τηλεθέασης, μπήκε «φρένο» στο «Just the 2 of us», όπου συμμετείχε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Βέβαια ο άνθρωπος πίσω απ' το show, και παρουσιαστής, Νίκος Κοκλώνης είχε ξεκαθαρίσει την πρόθεση του να συνεχίσουν τα γυρίσματα μετά την άρση των μέτρων, λαμβάνοντας τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα. Ήδη στο στούντιο γίνεται ανακαίνιση του χώρου, αφού αναμένεται να μην υπάρχει κοινό και παράλληλα να τοποθετηθούν προστατευτικά πλέξιγκλας ανάμεσα στα μέλη της κριτικής επιτροπής, ενώ όλοι οι συντελεστές εξετάστηκαν, χωρίς να βρεθούν θετικοί στον κορονοϊό. Να θυμίσουμε πως και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε εξεταστεί τις πρώτες μέρες της πανδημίας στη χώρα μας, με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ