Απίστευτο - Η Βάσω Λασκαράκη έχει διακοσμήσει το σαλόνι της με παιχνίδια της... κόρης της

Γίνεται χαμός πάνω από την τηλεόραση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο - Η Βάσω Λασκαράκη έχει διακοσμήσει το σαλόνι της με παιχνίδια της... κόρης της

Η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως έχουνε το πιο εντυπωσιακό σπίτι που έχουμε δει. Τώρα ωστόσο, που είναι σε καραντίνα η κόρη της ηθοποιού έχει αναλάβει μάλλον την διακόσμηση αφού πάνω από την τηλεόραση έχει βάλει όλα τα παιχνίδια της.

Η Βάσω Λασκαράκη έχει τεράστια αδυναμία στην κόρη της και καθημερινά περνούν πολύ χρόνο μαζί, ειδικά τώρα που είναι όλοι κλεισμένοι στα σπίτι τους λόγω του κορωνοϊού. Μαζί παίζουν, διαβάζουν, αλλά πάνε και βόλτες με το ποδήλατο. Στέλνοντας πάντα το κατάλληλο μήνυμα στο 13033.

Η ηθοποιός καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media και μοιράζεται διάφορες στιγμές από τις ώρες που περνάνε στο σπίτι. Πιο συχνά ωστόσο οι αναρτήσεις αυτές αφορούν... την κουζίνα, αφού λατρεύουν να μαγειρεύουν με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Χθες ωστόσο, η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από το σαλόνι της. Αυτό όμως που μας τράβηξε το βλέμμα ήταν η διακόσμηση που είχε πάνω από την τηλεόραση της. Γινόταν χαμός από τα παιχνίδια της κόρης της Εύας, αφού είχε μέχρι και κάστρο.

Βάσω Λασκαράκη σπίτι κόρη

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, η ηθοποιός μαζί με την κόρη της, πήγαν για... βουτιές στο μπαλκόνι. Δείτε τις αναρτήσεις της.

Έχει και τζάκι στο σπίτι της

Η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε ένα βίντεο μέσα από το σαλόνι της και το μάτι μας αμέσως έπεσε στο μεγάλο τζάκι της.

Η ίδια διαθέτει γούστο και όπως διακρίνουμε στο σπίτι της μέσα, διατηρεί μια απλή αλλά αρκετά μοντέρνα διακόσμηση σε γηίνους τόνους. Η ηθοποιός προσπαθούσε να χορέψει χούλα χουπ και μας έκανε να γελάσουμε αρκετά με την ανάρτηση της και το χιούμορ της.

Δείτε το τζάκι:

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σαλόνι

Μιας και μιλάμε για το σπίτι του ζευγαριού δείτε και τον υπέροχο κήπο του που θα σας κάνει πραγματικά να μείνετε.