Σοκ - 35 μέρες με κορωνοϊό πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός

Το ανακοίνωσε η ίδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ - 35 μέρες με κορωνοϊό πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός

Κανονικό σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που κυκλοφόρησε, και αφορά μία αγαπημένη και πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό, η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και νόσησε συνολικά για 35 μέρες, με την ίδια να ανακοινώνει τα νέα μέσα από μία ανάρτησή της στο Facebook.

Ο ιός μπήκε στις ζωές μας πριν από λίγο καιρό και έτσι είναι δύσκολο ακόμα να καταλάβουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί αλλά και το πόσο καιρό ακριβώς μένει στον οργανισμό μας.

Η Μίρκα Καλαντζοπούλου, μία από τις πιο γοητευτικές φιγούρες του ελληνικού κινηματογράφου, νόσησε από τον ιό και χρειάστηκε να παραμείνει σε καραντίνα για 35 μέρες συνολικά, αφού τα συμπτώματα δεν είχαν τέλος για εκείνη, όπως και για τον Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίο έχει βγει θετικός στον κορωνοϊό 4 φορές.

Η ίδια θέλησε να ανακοινώσει την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με σκοπό να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους όλα όσα πέρασε.

«Αγαπημένοι μου φίλοι! Οι φωτογραφίες του Πάσχα που σας έστειλα με βρήκαν πρώτη φορά έξω στο κήπο,ύστερα από 35 μέρες μέσα,έχοντας αγκαλιά τον κοροναίο.Τώρα είμαι πολύ καλύτερα….σχεδόν ΤΕΛΟΣ! Είδατε στο πρόσωπό μου την ταλαιπωρία που πέρασα.Σας αγαπώ πολύ κι ευχαριστώ πολύ που με αγαπάτε!!Να έχετε Υγεία και να προσέχετε» έγραψε η γοητευτική ηθοποιός!

Μίρκα Καλαντζοπούλου κορωνοϊός

Λίγα λόγια για την Μίρκα Καλαντζοπούλου

Η Μίρκα κέρδισε τον πρώτο της ρόλο σε ηλικία 10 ετών, όταν έπαιξε το 1955 στην ταινία “Η δούκισσα της Πλακεντίας” και το 1960 πρωταγωνίστησε στην ταινία “Ερωτικά παιχνίδια”. Τη δεκαετία του ΄60 πήρε μέρος σε δεκάδες ταινίες από τις οποίες ξεχωρίζουν “Ο κατήφορος”, Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο” και “Κορόιδο γαμπρέ”.

Ωστόσο, το 1967 έκανε ένα διάλειμμα στην καριέρα της, καθώς παντρεύτηκε με τον Γερμανό-Αμερικανό επιχειρηματία Καρλ Έπσερ και μετακόμισε στην Αμερική, όπου απέκτησε δύο παιδιά. Εκεί συνέχισε να ασχολείται με την υποκριτική και παρακολούθησε μαθήματα στη Σχολή της Columbia.

Πλέον, ζει με την οικογένειά της στην Αρτέμιδα.

Μίρκα Καλαντζοπούλου περιπέτεια υγείας