Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Έλενα Χριστοπούλου: Συνάντηση πίσω από την πλάτη του GNTM - Τι ετοιμάζουν;

Σοβαρές κουβέντες για τις δύο κυρίες...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Έλενα Χριστοπούλου: Συνάντηση πίσω από την πλάτη του GNTM - Τι ετοιμάζουν;

Η Έλενα Χριστοπούλου συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι της, μαζί με την πολύ καλή της φίλη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πίσω ωστόσο από την "πλάτη" του GNTM το οποίο βρίσκεται κανονικά στον αέρα, με τις δυο τους να δείχνουν πως ίσως κάτι ετοιμάζουν.

Οι δυο κυρίες πέρα από συνεργάτιδες, είναι και πολύ καλές φίλες, αφού η Έλενα Χριστοπούλου μανατζάρει εδώ και χρόνια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έχουν μία άριστη συνεργασία μεταξύ τους.

Πολύς λόγος έχει γίνει ωστόσο τον τελευταίο καιρό γύρω από το αν τελικά θα δούμε την Ηλιάνα Παπαγεψργίου στον νέο κύκλο του GNTM, μιας και έχει ήδη αποχωρήσει από το ριάλιτι η Έλενα Χριστοπούλου.

Πολλά έχουν ακουστεί ωστόσο τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, με τις δυο τους να πραγματοποιούν σήμερα το μεσημέρι μία συνάντηση στο σπίτι της Έλενας Χριστοπούλου, στην οποία προφανώς συζήτησαν και αυτό το θέμα που αφορά την καριέρα του μοντέλου.

Μάλιστα, η Έλενα Χριστοπούλου, έγραψε στην ανάρτηση που έκανε:

«Καλημερα σπερα ... Κανουμε μια πολυ σοβαρη κουβεντα με το τσιμπουρι μου @ilianapapageorgiou...τι θα μαγειρεψουμε σημερα».

Τι σχολίασε ωστόσο η Βίκυ Καγιά για το unfollow της Έλενας Χριστοπούλου

Μιλώντας για την "πρώην" φίλη της, η ίδια τόνισε πως όλη αυτή η κατάσταση την έχει στεναχωρήσει από τη μια γιατί δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, ούτε το πιο ωραίο εκεί που είναι ήρεμη με τα παιδιά της να δέχεται τηλεφωνήματα και να την ρωτάνε όλοι σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η ίδια μάλιστα ανέφερε πως παραμένει ένας απλός θεατής στην όλη υπόθεση και πως της εύχεται τα καλύτερα μόνο. Όσον αφορά την καθημερινότητά της, η Βίκυ Καγιά ανέφερε ότι περνάει αρκετό χρόνο με τα μικρά της και το προσπαθεί να τα βοηθήσει με το διάβασμα, αν και ο μικρός της γιος της λέει πως η καθηγήτριά του είναι καλύτερη από εκείνη. Δείτε όλα όσα ανέφερε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο.