Μορφούλα Ντώνα: Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει

Οι τρυφερές αναρτήσεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μορφούλα Ντώνα: Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει

Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει η Μορφούλα Ντώνα. Η ίδια διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωή της αφού σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον σύντροφο της.

Σε πελάγη ευτυχίας φαίνεται πως πλέει η Μορφούλα Ντώνα μιας και πριν από λίγο ανακοίνωσε πως είναι έγκυος, γεγονός που της έφερε μεγάλη χαρά μέσα στις δύσκολες στιγμές που ζούμε, ενώ παράλληλα έστειλε και το μήνυμά της για τον κορωνοϊό.

Η αγαπημένη αθλήτρια είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο το παιδάκι της και δε θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη, μιας και όπως αποκάλυψε η ίδια, η χαρά της μεγάλωσε πιο πολύ και από την κοιλιά της.

Την εγκυμοσύνη της ανακοίνωση η ίδια στο Instagram με ένα υπέροχο ποστ, στο οποίο θέλησε να στείλει και το μήνυμά της για τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Και Ναι πια μπορώ να το ανακοινώσω....η κοιλιά μου μεγάλωσε αρκετά πια και η χαρα μου ακόμη περισσότερο!

Baby loading....

Μέσα σε αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε, όλες νομίζω οι εγκυμονούσες έχουμε ένα άγχος και μια ευθύνη παραπάνω γιατί ετοιμαζόμαστε να φέρουμε μια καινούρια ζωή στον κόσμο! Μένουμε σπίτι και μένουμε αισιοδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά και ότι σύντομα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα»!

Μέχρι πρότινος η ίδια αλλά και εκείνος κρατούσαν πολύ χαμηλό προφίλ με τον σύντροφο της σε ό,τι αφορά τη σχέση τους η οποία κρατάει εδώ και αρκετά χρόνια. Δείτε εδώ και μια άλλη εγκυμοσύνη που έσκασε στη showbiz

Ωστόσο πρόκειται για τον Γιάννη Πατλάκα ο οποίος τη φροντίζει και είναι πάντα στο πλευρό της. Και δείτε κάποιες κοινές αναρτήσεις τους:

Λίγα λόγια για την Μορφούλα Ντώνα

Η Ευμορφία Ντώνα περισσότερο γνωστή ως Μορφούλα Ντώνα (γεννηθείσα στις 23 Αυγούστου 1984 στα Γρεβενά) είναι Ελληνίδα αθλήτρια στην ατομική και ομαδική ρυθμική γυμναστική. Εκπροσωπεί την Ελλάδα σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Συμμετείχε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2000 στο Σίδνεϊ. Επίσης αγωνίστηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένου του παγκόσμιου πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής του 1999, 2005 και 2007.