Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με μάσκα και κολλητό μπλουζάκι

Ανέβασε φωτογραφία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με μάσκα και κολλητό μπλουζάκι

Με ένα κολλητό μαύρο μπλουζάκι, αλλά και με μια μάσκα προστασίας ποζάρει η Δανάη Μπάρκα, με την ηθοποιό να κάνει μια ανάρτηση στην σελίδα της στο Instagram. Τι μας γράφει η ηθοποιός που δεν χάνει στιγμή το χιούμορ της;

Μια ανάρτηση έκανε πριν λίγο στο Instagram η Δανάη Μπάρκα, που μας υπενθυμίζει να φοράμε τις μάσκες προστασίας για τον κορωνοϊό. Άλλωστε με τα νέα δεδομένα οι μάσκες θα είναι υποχρεωτικές σε ΜΜΜ και μέρη όπου συγκεντρώνεται κόσμος.

Η γνωστή ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση λοιπόν, στην οποία ανέβασε μια φωτογραφία της με την ίδια να φορά την μάσκα προστασίας και ένα μαύρο ραντάκι. Η ίδια να σημειώσουμε ότι είχε συμπτώματα του ιού, κάτι που της είχε φέρει ανησυχία. Μάλιστα είχε μιλήσει και σε τηλεοπτική εκπομπή για το τι σχεδίαζε να κάνει.

Τώρα έκανε ένα ποστ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με την ίδια να μοιάζει αρκετά ευδιάθετη. Πάντως η χιουμοριστική της διάθεση φαίνεται και σε αυτό της το ποστ, με την ίδια να αναφέρει χιουμοριστικά ότι "οι άλλες μάσκες πέφτουν αργά η γρήγορα".

"Παιδιά,μην μπερδευτείτε. Αυτές οι μάσκες είναι απαραίτητες,όχι άλλες. Οι άλλες αργά η γρήγορα βγαίνουν...και φανερώνεται η αλήθεια. Και μετά...τρέχα γηρευε! Χαμόγελο,και όλα θα ξεπεραστούν" έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε.

Πριν την φωτογραφία που ποζάρει με το κολλητό μπλουζάκι και την μάσκα η Δανάη Μπάρκα είχε κάνει και μια τρυφερή ανάρτηση

Ειδικότερα η ίδια είχε γράψει σε ποστ της στο Instagram τα εξής:

"Γενέθλια καραντινάτα. Να βρείτε κάποιον να σας αγαπάει όπως εγώ αγαπάω τον Χρήστο. Να βρείτε κάποιον να σας μεγαλώσει όπως εκείνος μεγάλωσε εμένα. Να βρείτε κάποιον να κάνετε «κόμμα» εναντίον της υπόλοιπης παρέας και να γελάτε.

Να βρείτε κάποιον να σας στηρίζει όπως εκείνος εμένα κι εγώ εκείνον. Να βρείτε κάποιον να σας υποστηρίζει στις τρελές σας ακόμα κι αν είναι όντως τρέλα αλλά τις κάνετε με αγάπη. Να βρείτε κάποιον να έχει τέτοια αγκαλιά για να τρέχετε στα εύκολα και στα δύσκολα. Να βρείτε κάποιον να σας δημιουργεί τέτοια συναισθηματική ασφάλεια όπως εκείνος σε εμένα και να νιώθετε παντοδύναμοι.

Γενικά, να βρίσκετε ωραίους ανθρώπους στην ζωή σας και να τους κρατάτε. Και εσείς εκεί έξω που είστε γονείς, είτε βιολογικοί-είτε όχι, να μεγαλώνετε τα παιδιά που έχετε ή που σας έρχονται κάπως ουρανοκατέβατα, όπως ο Χρήστος εμένα. Με αγάπη, ειλικρίνεια, πίστη ,δικαιοσύνη, και φροντίδα. Τα παιδιά αυτά θέλουν. Ούτε λούσα, ούτε σπίτια, ούτε αμάξια ούτε πολυτέλειες. Θέλουν τραγούδια, αλήθειες και αγάπη.

Και αν είναι πολύ τυχερά θέλουν κι έναν Χρήστο για φίλο-μπαμπά να τους κάνει την ζωή ομορφότερη. Να σε χαίρομαι Χρήστο ΜΟΥ.(στο ΜΟΥ θα ήθελα να δοθεί η σημασία έτσι, ΜΟΥ) Να μου ομορφαίνεις την ζωή για πολλά χρόνια ακόμα και εγώ θα σε προσέχω για να σε έχω, γιατί αλλιώς η ζωή θα ασχημύνει Σε αγαπάω πολύ. Χρόνια καλά, θεατρικά, δημιουργικά, κηπουρικά και όμορφα".