Πρώην παίκτρια του Survivor έβαλε λευκό σορτς και "έριξε" το Instagram με τον καυτό χορό της

Μας τρέλανε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρώην παίκτρια του Survivor έβαλε λευκό σορτς και

Πρώην παίκτρια του Survivor "έριξε" το Instagram με το λευκό της σορτς και τον καυτό χορό της. H ίδια κόλασε με την αισθησιακή της ανάρτηση.Χθες ήταν Παγκόσμια μέρα χορού και αρκετοί γιόρτασαν αυτή τη μέρα μέσα στο σπίτι.

Η Παγκόσμια Ημέρα Χορού γιορτάζεται στις 29 Απριλίου και ήταν μια καλή αφορμή για να χορέψει κανείς μέσα στο σπίτι του και να δείξει τις χορευτικές του ικανότητες.

Ετσι και η Ειρήνη Παπαδοπούλου φόρεσε κάτι καυτό όπως ένα κοντό σορτς και άρχισε να χορεύει. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου χόρευε και εμείς μείναμε άφωνοι για ακόμα μία φορά με το υπέροχο, καλογυμνασμένο σώμα της.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα βίντεο με τις χορευτικές της ικανότητες και σίγουρα έμειναν όσοι το είδαν. Δείτε και πως περνάει γενικά την ημέρα της στο σπίτι

Δείτε το βίντεο:

Λίγα λόγια για την Παγκόσμια Ημέρα χορού

Η Παγκόσμια Ημέρα Χορού καθιερώθηκε το 1982 από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού της UNESCO. Εορτάζεται κάθε χρόνο στις 29 Απριλίου, ημερομηνία γέννησης του Γάλλου χορευτή, χορογράφου και συγγραφέα Ζαν-Ζορζ Νοβέρ (1727-1810), δημιουργού του σύγχρονου μπαλέτου.

Κάθε χρόνο το μήνυμα της Ημέρας αναλαμβάνει να συγγράψει μία γνωστή προσωπικότητα του χώρου. Ο σκοπός της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού είναι να ενώσει όλους τους ασχολούμενους με την τέχνη της Τερψιχόρης, πέρα από πολιτικούς, πολιτισμικούς και ηθικούς φραγμούς.

Το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού 2020

Το φετινό μήνυμα φέρει την υπογραφή του Νοτιοαφρικάνου χορευτή, χορογράφου και ηθοποιού Γκρέγκορι Βουγιάνι Μακόμα και έχει ως εξής:

Ήταν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που έδωσα πρόσφατα που χρειάστηκε να σκεφτώ εις βάθος για τον χορό, για το τί σημαίνει για μένα. Για να απαντήσω, έπρεπε να διερευνήσω το ταξίδι μου και αντιλήφθηκα ότι τα πάντα είχαν να κάνουν με τον σκοπό και πως η κάθε μέρα παρουσιάζει μια καινούργια πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπιστεί και πως είναι μέσα από το χορό που προσπαθώ να καταλάβω τον κόσμο.

Ζούμε εν μέσω απίστευτων τραγωδιών, σε μια εποχή που θα μπορούσα να περιγράψω καλύτερα ως τη μετά-ανθρώπινη εποχή. Τώρα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, πρέπει να χορεύουμε με σκοπό, να υπενθυμίζουμε στον κόσμο ότι η ανθρωπότητα εξακολουθεί να υπάρχει.

Ο σκοπός και η ενσυναίσθηση πρέπει να επικρατήσουν επί του διαχρονικά αδιαμφισβήτητου εικονικού τοπίου διάλυσης που οδήγησε σε μια κάθαρση καθολικής θλίψης που κατακτά τη λύπη, τη σκληρή αυτή πραγματικότητα που συνεχίζει να διαπερνά τους ζωντανούς που έρχονται αντιμέτωποι με το θάνατο, την απόρριψη και τη φτώχεια. Ο χορός μας πρέπει τώρα περισσότερο από ποτέ άλλοτε να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στους ηγέτες του κόσμου και σε εκείνους που είναι επιφορτισμένοι με τη διαφύλαξη και τη βελτίωση των ανθρώπινων συνθηκών, ότι είμαστε ένας στρατός οργισμένων στοχαστών και ότι ο σκοπός μας είναι ένας και αυτός είναι να αλλάξουμε τον κόσμο βήμα με βήμα.

Ο χορός είναι ελευθερία και μέσω της ελευθερίας μας, πρέπει να απελευθερώσουμε άλλους από τις παγίδες που αντιμετωπίζουν σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου. Ο χορός δεν είναι πολιτική πράξη, καθίσταται όμως πολιτική πράξη επειδή κουβαλά στον πυρήνα του μια ανθρώπινη σύνδεση και ως εκ τούτου ανταποκρίνεται στις περιστάσεις στην προσπάθειά του να αποκαταστήσει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.