Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Νταλιάνη μετά την αποχώρηση από το MasterChef! Τι συνέβη;

Η ανακοίνωση στο Instagram!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Νταλιάνη μετά την αποχώρηση από το MasterChef! Τι συνέβη;

Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Νταλιάνη μετά την αποχώρηση από το MasterChef! Τι συνέβη; Η αποκάλυψη έγινε μέσα από έναν λογαριασμό στο Instagram. Όπως είπανε του χάκαραν το προφιλ του και προσπαθεί να βγάλει άκρη.

Ο Κώστας Νταλιάνης είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το επεισόδιο του MasterChef χθες το βράδυ.

Ο Κώστας ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες του φετινού κύκλου του ριάλιτι, και ξεχώρισε με το χαμηλό προφίλ του και το χιούμορ του.

Ο ίδιος, αμέσως μετά την αποχώρησή του έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, αφού ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο.

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά, άγνωστοι χάκαραν τον προσωπικό λογαριασμό του Κώστα Νταλιάνη στο Instagram, όπως έγινε γνωστό μέσα από το fanpage του. Το fanpage, μάλιστα, επικοινώνησε με συγγενικό του πρόσωπο το οποίο επιβεβαίωσε το γεγονός.Μπορείτε να δείτε εδώ μερικά από τα καλύτερα tweets που έγιναν. Έδωσαν ρεσιτάλ οι χρήστες, για ακόμα μια φορά

Δείτε την ανάρτηση:

Κώστας Νταλιάνης Instagram χάκαραν

Δείτε και το βίντεο που ανέβασε πριν τον χακάρουν ο Κώστας

Την πρώτη του ανάρτηση έκανε ο Κώστας, που ήταν και ο παίκτης που είδαμε να αποχωρεί χθες από το Masterchef. Τι λέει ο ίδιος, μέσα από το βίντεο που ανέβασε, για το γεγονός ότι δεν είναι πια μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής του Star;

Ο Κώστας Νταλιάνης ήταν ο παίκτης που είδαμε να αποχωρεί χθες από το παιχνίδια μαγειρικής, με τον ίδιο να ανεβάζει ένα βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Instagram. Σε αυτό λοιπόν τον ακούμε να μας λέει μερικά πράγματα για την αποχώρησή του.

Ο ίδιος μάλιστα αστειευόμενος λέει ότι μάλλον τον έδιωξαν για το χιούμορ του, ενώ δεν ξεχνά να στείλει και ευχαριστώ για την στήριξη που δέχτηκε. "Game is over" γράφει στην λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Instagram, ο πρώην, πλέον, παίκτης του ριάλιτι. Ωστόσο να πούμε ότι το Twitter ξεσάλωσε με την αποχώρησή του. .