Ανακοίνωση «φωτιά» για την Άννα Βίσση

Έρχεται στο MEGA απόψε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοίνωση «φωτιά» για την Άννα Βίσση

«Φωτιά» είναι η ανακοίνωση που έσκασε για την αγαπημένη τραγουδίστρια, Άννα Βίσση, από τον τηλεοπτικό σταθμό του Mega. Πρόκειται να μας κρατήσει συντροφιά το βράδυ της Πρωτομαγιάς με μια εκπομπή με αγαπημένα πρόσωπα και πολύ μουσική.

Παρέα με τους μουσικούς της η Άννα δίνει ραντεβού για να προσφέρει μια αλλιώτικη βραδιά με πολύ μουσική και τραγούδια, με την αγαπημένη ερμηνεύτρια και τους μουσικούς της σε μια διαδρομή από «τα μαθητικά τα χρόνια» μέχρι σήμερα.

Διαχρονικά τραγούδια, διαφορετικά στιλ, μελωδίες και βέβαια οι μεγάλες επιτυχίες της Άννας Βίσση.

Αγαπημένα της πρόσωπα θα βρεθούν μέσω skype στην παρέα της Άννας και του MEGA, στέλνοντας το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα για αυτές τις μέρες.

«Μένουμε στο Σπίτι» με την Άννα Βίσση και τα τραγούδια της σήμερα στις 11 το βράδυ μόνο στο ΜEGA.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Ο Προέδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης στέλνει το δικό του μήνυμα στην εκπομπή. Αγαπημένοι φίλοι της Άννας ανάμεσά τους ο κορυφαίος τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, ο σχεδιαστής μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ, η πρωταθλήτρια του τένις Μαρία Σάκκαρη και η μοναδική μας ερμηνεύτρια Γιώτα Γιάννα θα βρεθούν κοντά της μέσω skype μιλώντας μαζί της με ένα ξεχωριστό τρόπο για ό,τι τους συνδέει. Μια βραδιά με πολύ κέφι και δυνατές συγκινήσεις μας περιμένει.

Η ανακοίνωση για την Άννα Βίσση

Ωστόσο, συγκινεί η Άννα Βίσση με το "τρυφερό" μήνυμα στην μητέρα της. Δείτε την αφιέρωση που "έριξε" το instagram και τους "έλιωσε" όλους.

Δείτε τι κάνει η Άννα Βίσση λίγο πριν εμφανιστεί στο Mega

Μάλιστα από την φωτογραφία που ανέβασε είδαμε και λίγο τον χώρο της, τουλάχιστον το σαλόνι της που φαίνεται να είναι ότι πρέπει για να κάτσει κανείς μόνος ή και με παρέα να δει κάτι στην τηλεόραση. Και πόσο μάλλον αυτό που είδε η Άννα Βίσση.

Ο λόγος για την ταινία Qeen που πραγματεύεται την πορεία του ομώνυμου θρυλικού συγκροτήματος αλλά φυσικά και του header singer του Φρέντι Μέρκιουρι.

"Queen”were kings !!Thank u for the music Music ....the only healthy “virus”of all times" (οι Queen ήταν βασιλιάδες. Ευχαριστούμε για την μουσική.. η μουσική είναι ο μόνος υγιής ιός όλων των εποχών" έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση στην ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω. Η τραγουδίστρια συγκίνησε και πριν λίγο καιρό με μια ανάρτηση που έκανε για την μαμά της.

Να πούμε ότι η ταινία απέσπασε πολλά βραβεία ενώ η ερμηνεία του Remi Malek ήταν μοναδική.