Η Ελένη Χατζίδου έχει μείνει μισή - Φωτογραφία με μέση δαχτυλίδι

Πιο ανανεωμένη από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Χατζίδου έχει μείνει μισή - Φωτογραφία με μέση δαχτυλίδι

Η Ελένη Χατζίδου έχει μείνει μισή. Η φωτογραφία της αυτή με μέση δαχτυλίδι, θα σε αφήσει πραγματικά άφωνη. Η τραγουδίστρια άλλωστε γυμνάζεται εντατικά και προσέχει την διατροφή της πάρα πολύ, κυρίως μετά την γέννηση της κόρης της.

Η τραγουδίστρια προσέχει το σώμα της και φροντίζει πολύ την διατροφή της και τον εαυτό της. Δεν θα μπορούσε και αλλιώς βέβαια, αφού ο σύζυγος της είναι personal trainer και την έχει βάλει σε εντατικό πρόγραμμα.

Η ίδια διέθετε και πριν την γέννηση της κόρης της ένα εντυπωσιακό σώμα, ωστόσο και πλέον έχει καταφέρει να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και να αποκτήσει και πάλι την λεγόμενη μέση δαχτυλίδι, γεγονός που φαίνεται και στην τελευταία της ανάρτηση.

Η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία και πραγματικά χαζέψαμε με το γυμνασμένο της κορμί και της αναλογίες της.

Δείτε την ανάρτηση της:

Ωστόσο, η Ελένη Χατζίδου, όποτε βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο από τις καθημερινές υποχρεώσεις στο σπίτι, παίρνει στο ποδήλατο της και ξεκινάει τις βόλτες της στην γειτονιά για να γυμναστεί, αλλά και να ξεσκάσει και λίγο λόγω της καραντίνας.

Δείτε και ποια άσκηση γυμναστικής κάνει και έχει μείνει μισή

Η Ελένη Χατζίδου μπορεί να μένει στο σπίτι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, ωστόσο, δεν ξεχνάει να κάνει την γυμναστική της. Χθες, φόρεσε το σορτσάκι της και ξεκίνησε την αγαπημένη της άσκηση.

Μπορεί η τραγουδίστρια να έχει μια αυξημένη ημέρα με υποχρεώσεις ακόμη και στο σπίτι, λόγω της μπέμπας της, ωστόσο, πάντα βρίσκει χρόνο και για τον εαυτό της. Καθημερινή κάνει γυμναστική, αφού μην ξεχνάνε κιόλας, πως ο σύζυγος της, Ετεοκλής Παύλου είναι γυμναστής.

Στο σπίτι της η Ελένη Χατζίδου έχει ένα όργανο γυμναστική το οποίο όπως φαίνεται λατρεύει, αφού με αυτό γυμνάζεται καθημερινά, όπως έχουμε δει και από άλλες αναρτήσεις που έχει πραγματοποιήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια κάνει καθημερινά ποδήλατο στο σπίτι, όταν δεν μπορεί να βγει έξω και να το απολαύσει στο δρόμο. Χθες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο της.

Ελένη Χατζίδου γυμναστική