Έχει μείνει μισή η Μαρία Μπεκατώρου - Πόζαρε με κολάν και "τρελαθήκαμε"

Φανερά αδυνατισμένη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει μείνει μισή η Μαρία Μπεκατώρου - Πόζαρε με κολάν και

Άλλος άνθρωπος είναι η Μαρία Μπεκατώρου στην φωτογραφία που ανέβασε, καθώς την βλέπουμε να ποζάρει με κολάν και μας έπιασε "τρέλα" με το πόσο έχει αδυνατίσει. Φυσικά η ίδια πρόσεχε πάντα το σώμα της, ωστόσο πλέον έχει κάνει πραγματικά κορμάρα.

Φανερά αδυνατισμένη η Μαρία Μπεκατώρου, που μας έδειξε μια φωτογραφία της με κολάν και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει μπει σε πρόγραμμα, όσο αναφορά την διατροφή της και έχει χάσει μερικά κιλά.

Η ίδια έκανε πριν λίγες ημέρες μια βόλτα και ανέβασε ορισμένα στιγμιότυπα στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, Εκεί λοιπόν την είδαμε με αθλητικό κολάν και πάθαμε πλάκα με το σώμα της, αφού είναι πιο καλλίγραμμα από ποτέ.

"Δεν θυμάστε τις ημέρες, θυμόμαστε τις στιγμές" γράφει χαρακτηριστικά στο ποστ που έκανε και εμείς μείναμε να χαζεύουμε τα πόδια της. Μάλιστα η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία ως στορυ, στην οποία την βλέπουμε να είναι επίσης με κολάν. Να πούμε βέβαια ότι και στα διεθνή είχαμε μια εντυπωσιακή αλλαγή, με την Adele να έχει χάσει πάνω από 10 κιλά. Άλλος άνθρωπος.

Μαρία Μπεκατώρου με κολάν

Τι είχε πει και είχε συγκλονίσει η Μαρία Μπεκατώρου που τρελαθήκαμε τώρα με την φωτογραφία της με το κολάν;

H Μαρία Μπεκατώρου μένει σπίτι για να προστατέψει τόσο τον εαυτό της, όσο και τους γύρω της, όπως τονίζει και η κυβέρνηση. Ωστόσο τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας σιγά σιγά θα αρχίσουν να ελαφρύνουν όπως ανέφεραν και αυτό φαίνεται έχει φέρει αρκετές ελπίδες σε όλους μας.

Ανάμεσα στους αισιόδοξους είναι και η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία θέλησε να δώσει το δικό της μήνυμα στους ακόλουθούς της στο instagram, μιας και τα social media είναι ο μόνος τρόπος για να είμαστε κοντά πια με τα αγαπημένα μας άτομα.

«Και όταν γίνουν όλα πιο «κανονικά», θα έρθουν τα γέλια και το αίσθημα της ανεμελιάς που τώρα φαντάζει τόσο μακρινό, θα πλησιάζει όλο και πιο κοντά μας. Κι εμείς που τόσα σκεφτήκαμε και υπολογίσαμε όλο αυτό το καιρό θα είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ να δεχτούμε το καλό που «είναι στο δρόμο». Γιατί τώρα θα έχουμε καταλάβει τόσα κι άλλα τόσα που πριν απλά τα προσπερνούσαμε…

Μπορεί να μην είχαμε χρόνο, μπορεί να μην θέλαμε και πολύ να τα αντιμετωπίσουμε. Γιατί πολύ απλά έμπαιναν μέσα στη ρουτίνα μας…Τώρα η ρουτίνα έχει σκέψεις, έχει υπολογισμούς, έχει ονόματα, έχει συναισθήματα, έχει αλήθεια. Αν τη βρήκες, κράτησε τη, να πορεύεσαι πια με την αλήθεια γιατί αυτή θα σε κάνει ευτυχισμένο και «γεμάτο» άνθρωπο. Και, ναι, ας μη κλείνουμε τα μάτια στο αναπόφευκτο, στο «ωραίο», στο φωτεινό. Πρόσωπο; συναίσθημα;

Η ζωή αποφασίζει, η ζωή όμως είναι δίκη σου κι εσύ τη κρατάς αγκαλιά. Πες αυτά που νιώθεις, πατά γερά στα πόδια σου, κρατά ό,τι σε κάνει ευτυχισμένο και ξέχνα τα δεδομένα. Σε λίγο η ζωή θα είναι και πάλι υπέροχη, ελεύθερη, χρωματιστή μα πρώτα απ´ όλα θα είναι μία συνειδητοποιημένη ζωή… Πάμε δυνατά για το ωραίο που έρχεται… Με αγάπη Μαρία».