Βίκυ Σταυροπούλου: Η Δανάη Μπάρκα την "τσάκωσε" να βλέπει J2US

Instagram vs reality!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίκυ Σταυροπούλου: Η Δανάη Μπάρκα την

Η Δανάη Μπάρκα πήρε το κινητό και "τσάκωσε" την μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου να βλέπει το επεισόδιο του J2US, που επέστρεψε χθες στην μικρή οθόνη. Η φωτογραφία που τράβηξε είναι όλα τα λεφτά.

Ειδικότερα η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν στην κριτική επιτροπή του show και έτσι κάθισε στο σπίτι μαζί με την κόρη της για να το παρακολουθήσουν (σ.σ. τα γυρίσματα είχαν γίνει ήδη). Οι δύο γυναίκες λοιπόν ήταν στο σπίτι και όπως ήταν λογικό η αγαπημένη ηθοποιός ήταν και με ανάλογη εμφάνιση.

Ωστόσο φυσικά στην τηλεόραση ήταν βαμμένη και στολισμένη, όπως αρμόζει στο show. Η Δανάη Μπάρκα λοιπόν έκανε την πιο επική ανάρτηση αφού ανέβασε μια φωτογραφία της μαμάς της στην οποία την βλέπουμε και στην εκδοχή του σπιτιού, αλλά και σε αυτή της τηλεόρασης. "Instagram vs reality" έγραψε επάνω στην φωτογραφία που ανέβασε ως story στο Instagram. Δείτε ωστόσο και τι φωτογραφίες ανέβασαν μάνα και κόρη και έριξαν το Instagram.

Βίκυ Σταυροπούλου βλέπει  στην τηλεόραση J2US

Τι είχε αποκαλύψει για την υγεία της Δανάης Μπάρκα η Βίκυ Σταυροπούλου, που έβλεπε χθες το J2US

Η Βίκυ Σατρυοπούλου βγήκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μέσω skype και αναφέρθηκε στην υγεία της, δίνοντας διάφορες λεπτομέρειες για τα συμπτώματα που έχει, και για το αν τελικά έκανε το τεστ για να δει αν πρόκειται για τον ιό ή απλά μια ίωση.

«Δεν είμαστε σίγουροι για αυτό δεν πρέπει να το λέμε. Δεν έχει γίνει το τεστ. Είχε όλα τα συμπτώματα και η γιατρός μας - η πνευμονολόγος - μας συμβούλεψε να την αντιμετωπίσουμε σαν ύποπτη, σαν να το έχει. Δεν με άφησε να της κάνω τεστ γιατί θεωρούσε ότι το έχουν ανάγκη περισσότεροι οι ευπαθείς ομάδες και συμφώνησα μαζί της. Αφού λοιπόν η Δανάη, αν το πέρασε, το πέρναγε με ήπια συμπτώματα και το διαχειριζόμασταν πάντα με τη συμβουλή της γιατρού, νομίζω κάναμε το σωστό. Τώρα η Δανάη είναι μια χαρά, πέρασε δηλαδή.

Είχαμε κλειστεί μέσα, δεν βγαίναμε. Δηλαδή η Δανάη βγήκε 2-3 φορές πήγε σούπερ μάρκετ και φαρμακείο. Με τρομερή προσοχή, είναι πολύ επικίνδυνα τα πράγματα και οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Μένουμε στο ίδιο κτήριο, δεν έχουμε συναντηθεί, τα λέμε τηλεφωνικά ή FaceTime. Ξαφνικά έχουμε εκτιμήσει πόσο λείπει η μια στην άλλη», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.