Η Ελένη Χατζίδου όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Μόνο με την πετσέτα της

Τυχερός ο Ετεοκλής!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Χατζίδου όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Μόνο με την πετσέτα της

Η Ελένη Χατζίδου όπως δεν την έχετε ξαναδεί, ποζάρει μόνο με την πετσέτα της στο μπάνιο του σπιτιού της. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί το μυστικό της για το πως ξεκούρασε τα μαλλιά της, τώρα που έμενε μέσα στο σπίτι.

Η Ελένη Χατζίδου, μπορεί να γέννησε την κορούλα της πριν από λίγους μήνες, και να είναι μια πολύασχολη μανούλα, φροντίζει πάντα τον εαυτό της όμως και βρίσκει λίγο χρόνο για να περάσει για εκείνη και να περιποιηθεί το δέρμα της και τα μαλλιά της.

Η ίδια θέλησε να μοιραστεί και το μυστικό της για το πως φρόντισε τα μαλλιά της και πως τα ξεκούρασε, τώρα που έμενε μέσα στο σπίτι με τις διαδικτυακές της φίλες. Μάλιστα πόζαρε, μέσα από το μπάνιο της όπως δεν την έχουμε ξαναδεί αφού φορούσε μόνο μια πετσέτα.

«Η αλήθεια είναι ότι τα μαλλάκια μου «ξεκουράστηκαν»στην καραντίνα! Παρόλα αυτά όμως δε σταματησα στιγμή να τα φροντίζω!Γι αυτό Παρηγγειλα απ το @angelopouloshair.gr το μεγαλύτερο online κατάστημα με είδη κομμωτηρίου κ ομορφιάς(πάνω από 8000 προϊόντα) τα αγαπημένα μου @moroccanoil» έγραψε στην ανάρτηση της. Δείτε και την εμφάνιση που έκανε με τον Ετεοκλή χθες στο Just the 2 of Us.

Δείτε την Ελένη Χατζίδου με την πετσέτα της:

Εκτός όμως από την εμφάνιση με την πετσέτα η Ελένη Χατζίδου έχει αποκτήσει μέση δαχτυλίδι

Η Ελένη Χατζίδου έχει μείνει μισή. Η φωτογραφία της αυτή με μέση δαχτυλίδι, θα σε αφήσει πραγματικά άφωνη. Η τραγουδίστρια άλλωστε γυμνάζεται εντατικά και προσέχει την διατροφή της πάρα πολύ, κυρίως μετά την γέννηση της κόρης της.

Η τραγουδίστρια προσέχει το σώμα της και φροντίζει πολύ την διατροφή της και τον εαυτό της. Δεν θα μπορούσε και αλλιώς βέβαια, αφού ο σύζυγος της είναι personal trainer και την έχει βάλει σε εντατικό πρόγραμμα.

Η ίδια διέθετε και πριν την γέννηση της κόρης της ένα εντυπωσιακό σώμα, ωστόσο και πλέον έχει καταφέρει να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και να αποκτήσει και πάλι την λεγόμενη μέση δαχτυλίδι, γεγονός που φαίνεται και στην τελευταία της ανάρτηση.

Η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία και πραγματικά χαζέψαμε με το γυμνασμένο της κορμί και της αναλογίες της.

Δείτε την ανάρτηση της:

Ωστόσο, η Ελένη Χατζίδου, όποτε βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο από τις καθημερινές υποχρεώσεις στο σπίτι, παίρνει στο ποδήλατο της και ξεκινάει τις βόλτες της στην γειτονιά για να γυμναστεί, αλλά και να ξεσκάσει και λίγο λόγω της καραντίνας.