«Πάγωσαν» στο πλατό του Πρωινού - Το unfollow του Δημήτρη Αλεξάνδρου σε δημοσιογράφο της εκπομπής

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πάγωσαν» στο πλατό του Πρωινού - Το unfollow του Δημήτρη Αλεξάνδρου σε δημοσιογράφο της εκπομπής

Με μία αποκάλυψη που έγινε στον αέρα του Πρωινού, κατάφεραν και «πάγωσαν» όλοι στο πλατό μόλις το συνειδητοποίησαν, μιας και έγινε γνωστό πως έπεσε ένα unfollow από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σε δημοσιογράφο της εκπομπής.

Ο κακός χαμός έγινε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, όταν στο τραπέζι έπεσε το θέμα του φημολογούμενου χωρισμού του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τη Μαρία Καλάβρια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, το ζευγάρι χώρισε μετά από 3 χρόνια σχέσης και πως έσβησαν τις κοινές τους φωτογραφία από το Instagram, και έτσι οι συντελεστές της εκπομπής θέλησαν να το σχολιάσουν.

Ωστόσο όταν ο Άρης Καβατζίκης προσπάθησε να μπει στο προφιλ του παρουσιαστή για να διαπιστώσει εάν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει κατεβάσει τις φωτογραφίες, συνειδητοποίησε πως εκείνος τον έχει κάνει μπλοκ, με τον δημοσιογράφο να μένει πραγματικά άναυδος.

«Σε έχει κάνει block;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά με τον Άρη Καβατζίκη να απαντάει:

«Ναι, δεν μπορώ να μπω. Είχα πει κάτι όταν ήταν σε ένα ριάλιτι».

Άρης Καβατζίκης Πρωινό

Ο Άρης Καβατζίκης που τον έκανε unfollow ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, επέστρεψε σήμερα στην εκπομπή του Πρωινού

Πολλές αλλαγές έγιναν στα ρόστερ των εκπομπών τον τελευταίο καιρό μιας και η καραντίνα ανάγκασε τους παρουσιαστές να έχουν στο πλευρό τους όσο το δυνατόν λιγότερα άτομα και να κρατάνε αποστάσεις.

Κάτι αντίστοιχο λοιπόν έγινε και στην εκπομπή «Πρωινό» στην οποία βλέπαμε τόσο καιρό στο πλατό μόνο την Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τον Άρη Καβατζίκη να κάνει τη σύνδεση από το σπίτι.

Ωστόσο σήμερα, ο καλός συνεργάτης της Φαίης Σκορδά επέστρεψε στο πλατό και έφερε χαμόγελα τόσο στην παρουσιάστρια όσο και στους υπόλοιπους συνεργάτες της, ενώ στο πλατό της εκπομπής του επέστρεψε και ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Είμαι καλύτερα, είμαι καλά», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

«Μαζεύτηκε η παρέα μας, ελπίζω να πάνε όλα καλά», είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά και συνεχίστηκε η κανονική ροή της εκπομπής με πλούσια ρεπορτάζ όπως πάντα.

Άρης Καβατζίκης Πρωινό