Θα "λιώσετε" - Η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με το γιο της

Είναι η πιο τρυφερή μαμά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα

Η Βίκυ Καγιά έχει τρελή αδυναμία στα δυο παιδιά της, την Μπιάνκα και τον μικρό Κάρολο Ηλία. Δεν είναι λίγες οι τρυφερές τους φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο Instagram και οι διαδικτυακοί της φίλοι έχουν "λιώσει". Χθες, μοιράστηκε μια με το γιο της, η οποία είναι πολύ γλυκιά.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο, πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένεια της και να περνάει χρόνο μαζί τους, αφού είναι και η κύρια προτεραιότητα της. Τώρα ωστόσο, που βρισκόμασταν σε καραντίνα και μέχρι να αρχίσουν τα νέα γυρίσματα για την εκπομπή της, έχει βρει ακόμη περισσότερο χρόνο να περνάνε τις ημέρες τους μαζί.

Πριν από μερικές ώρες, η Βίκυ Καγιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της, Κάρολο Ηλία. Οικογενειακώς, είχαν πάει στη θάλασσα και έκαναν βόλτα με το άλογο. Μάλιστα, στην λεζάντα της φωτογραφίας τους, έγραψε «Είσαι ο γιος μου, τα φεγγάρια μου, τα αστέρια μου».

Να σημειώσουμε πως πριν από μερικές ημέρες, «έσκασε» μια πολύ ευχάριστη είδηση για την Βίκυ Καγιά.

Η τρυφερή φωτογραφία της Βίκυς Καγιά με την κόρη της Μπιάνκα και τον γιο της Κάρολο - «Θα λιώσετε»

Η Βίκυ Καγιά πέρασε την πιο όμορφη Πρωτομαγιά παρέα με τα παιδιά και έτσι ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία μαζί με την Μπιάνκα και τον Κάρολο, οι οποίοι είναι ολόιδιοι με την πανέμορφη μαμά τους, ξανθοί με τις πιο γλυκές μπουκλίτσες.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και μοντέλο, θέλησε να περάσει χαλαρά την ώρα της στο κήπο του σπιτιού της και έτσι πήρε αγκαλιά την Μπιάνκα και τον Κάρολο, και φτιάξανε μαζί το πιο όμορφο μαγιάτικο στεφάνι για να γιορτάσουν την πρώτη μέρα του μήνα.

Οι τρεις τους μάλιστα, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, με την Βίκυ Καγιά να ανεβάζει τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ και τις προάλλες την είδαμε να ποζάρει χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

Με αυτή τη φωτογραφία λοιπόν, η Βίκυ Καγιά θέλησε να ευχηθεί καλό μήνα σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.