Συγκινεί η Μαρία Μπεκατώρου - «Είμαι τυχερή που σε έχω...»

Το μήνυμα όλο νόημα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί η Μαρία Μπεκατώρου - «Είμαι τυχερή που σε έχω...»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Μπεκατώρου κατάφερε με τα λόγια της να συγκινήσει μιας και θέλησε να εκφράσει, το πόσο τυχερή αισθάνεται που έχει μία συγκεκριμένη παρουσία στο σπίτι της.

Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν από τους ανθρώπους που πέρασαν την καραντίνα στο σπίτι και απέφυγαν όσο το δυνατόν περισσότερο τις περιττές μετακινήσεις προκειμένου να προστατευθούν από τον κορωνοϊό αλλά και να προστατεύσουν τους γύρω τους.

Με τα γυρίσματα του YFSF να έχουν προσωρινά «παγώσει», η Μαρία Μπεκατώρου είχε όλο τον ελεύθερο χρόνο για τον περάσει στο σπίτι της μαζί με τον άντρα της και ακόμα ένα μέλος της οικογένειας της, που της έχει κλέψει για τα καλά την καρδιά.

Αυτό είναι το μέλος της οικογένειας της Μαρίας Μπεκατώρου που την κάνει να νιώθει τυχερή που το έχει

Ο λόγος φυσικά για το πανέμορφο σκυλάκι της, το οποίο της κρατάει συντροφιά και δεν το αποχωρίζεται από το πλευρό της, ειδικά σε αυτές τις παράξενες μέρες στο σπίτι που η μοναξιά ήταν ένα από τα θέματα που δυσκόλεψαν πολλούς από εμάς που μείναμε μέσα για πάνω από ενάμιση μήνα.

Το διάστημα του εγκλεισμού βοήθησε την ξανθιά παρουσιάστρια να επαναπροσδιορίσει τις αξίες στη ζωή της αλλά και να συνειδητοποιήσει για ποια πράγματα είναι τυχερή. Ένα από αυτά, λοιπόν, είναι και η ύπαρξη του σκυλιού της στη ζωή της. «Στην καραντίνα συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που την έχω», σχολίασε χαρακτηριστικά σε μία από τις φωτογραφίες της.

Μαρία Μπεκατώρου μήνυμα σκύλος

Παράλληλα, μία από τις συνήθειες που απέκτησε και εξακολουθεί να έχει και μετά το τέλος της καραντίνας είναι οι βόλτες στην ύπαιθρο. Η άνοιξη είναι εδώ και έστω και αργά έχουμε την ευκαιρία να τη χαρούμε.