Αύριο θα γίνουν γνωστά τα ευχάριστα νέα για τον Νίκο Οικονομόπουλο - Τι συμβαίνει;

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αύριο θα γίνουν γνωστά τα ευχάριστα νέα για τον Νίκο Οικονομόπουλο - Τι συμβαίνει;

Τι συμβαίνει στα επαγγελματικά του Νίκου Οικονομόπουλου. Αύριο θα γίνουν γνωστά, μερικά πολύ ευχάριστα νέα και επίσημα για τον τραγουδιστή και τη νέα του συνεργασία η οποία είναι «φωτιά». Έγινε η αποκάλυψη που περιμέναμε.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος, αύριο το απόγευμα θα υπογράψει το συμβόλαιο με τη νέα δισκογραφική εταιρεία. Πρόκειται λοιπόν να συνεργαστεί με τη Heaven, η οποία έχει στην ομάδα της πολλούς ακόμη σπουδαίους καλλιτέχνες.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος σταμάτησε πριν αρκετούς μήνες τη συνεργασία του με το νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν, το Κέντρο Αθηνών, αλλάζει σελίδα στα επαγγελματικά του, αφού θα συνεργαστεί από αύριο και επίσημα με τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του Teatro, Κώστα Μπερτάκη.

Ωστόσο, να πούμε πως πρόσφατα έγινε γνωστό και ένα γεγονός για την προσωπική του ζωή. Τα είχε με την Γιούσεφ και όσα βγήκαν στη φόρα θα σε αφήσουν «κάγκελο».

Οι αποκαλύψεις του Πρωινού για τον Νίκο Οικονομόπουλο και τα ευχάριστα νέα που θα γίνουν γνωστά αύριο επίσημα

Αποκαλύψεις είδαν το φως της δημοσιότητας για τον αγαπημένο τραγουδιστή, Νίκο Οικονομόπουλο. Μέσα από το Πρωινό, έγιναν γνωστά τα ευχάριστα νέα. Αφορούν τα επαγγελματικά του βήματα στον χώρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, Νάνσυς Παραδεισανού, ο Νίκος Οικονομόπουλος, έκλεισε συμφωνία με τον Κώστα Μπερτάκη, επιχειρηματία του οποίου ανήκουν τα νυχτερινά κέντρα, Vox Θεσσαλονίκης, Fantasia και Teatro.

Επίσης, η Νάνσυ Παραδεισανού στον αέρα της εκπομπής αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής αλλάζει δισκογραφική εταιρεία και πάει στη Heaven, ενώ ετοιμάζει ένα νέο τραγούδι μαζί και με το βίντεο κλιπ του.

Να σημειώσουμε επίσης, πως όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος, ο Κώστας Μπερτάκης, συνεργάζεται ήδη με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη Νατάσα Θεοδωρίδου και όλοι αναρωτήθηκαν αν τον δούμε να συνεργάζεται με τους καλλιτέχνες.

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο Νίκος Οικονομόπουλος αποχώρησε από το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε εδώ και πολλά χρόνια.