Καλό Μεσημεράκι: 'Έχω τον Μούτσι στο παπούτσι" - Κάγκελο ο παρουσιαστής

Δεν πίστευε στα μάτια του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλό Μεσημεράκι: 'Έχω τον Μούτσι στο παπούτσι

Κάγκελο για ακόμα μια φορά έμεινε στον αέρα του Καλό Μεσημεράκι ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Στην εκπομπή του τον περίμενε μια έκπληξη με την Βάνια να μπαίνει στο πλατό και να του λέει 'έχω τον Μούτσι στο παπούτσι".

Ειδικότερα αυτό που συνέβη είναι ότι την ώρα που πρόβαλαν την Χρυσή Τηλεόραση είδαν ένα βίντεο στο οποίο μια κυρία που φτιάχνει παπούτσια είχε την ιδέα να δημιουργήσει ένα με το πρόσωπο του γνωστού παρουσιαστή επάνω. Η Βάνια μπήκε δε αργότερα στο πλατό φορώντας τα συγκεκριμένα αθλητικά, τα οποία θα δείτε παρακάτω.

Μάλιστα του είπε και για πλάκα να φορέσει και αυτός ένα ζευγάρι με το πρόσωπο της Φαίης Σκορδά επάνω.

Δείτε τις φωτογραφίες που μας έκαναν να λιώσουμε αλλά και που άφησαν άφωνο τον Μουτσινά

παπούτσι με πρόσωπο Νίκου Μουτσινά
Νίκος Μουτσινάς σε παπούτσι

Δείτε ωστόσο και τι ανακοινώθηκε για την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι. Ρίχνει αυλαία.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, εκτός από το παπούτσι με το πρόσωπό του είχε μείνει κάγκελο και με ένα ακόμα απρόοπτο

Κάγκελο" ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα του Καλό Μεσημεράκι. Τι συνέβη; O παρουσιαστής έπαθε την πλάκα του on air με αυτό που άκουσε, και δεν έκρυψε το γεγονός ότι ξαφνιάστηκε μπροστά στις κάμερες, όμως μετά ανακουφίστηκε.

Ήταν η στιγμή που ο Νίκος Μουτσινάς είχε φωνάξει τη Βάνια για να δώσουν τη Χρυσή Τηλεόραση, όταν ο "Γιώργος Γεωργίου" πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή. Ο παρουσιαστής στο άκουσμα της χαρακτηριστικής φωνής έμεινε κάγκελο.

“Συγγνώμη για την παρέμβαση, είμαι ο Γιώργος Γεωργίου”, ακούστηκε στο πλατό και ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε αποσβολωμένος να κοιτάζει τον φακό. “Να σε ρωτήσω κάτι;”, ρώτησε η φωνή, “Η μπάλα γιατί δεν ξεκινάει ρε φίλε”; Μάλιστα όπως ήταν άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς δέχτηκε και παρατήρηση: “Το δάχτυλο δεν μου αρέσει! Όπα όπα”!

Η ανακούφιση του παρουσιαστή όταν συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για πλάκα που είχε σκαρφιστεί ο Πάνος Κιάμος, δεν περιγράφεται.