MasterChef: Spoiler μεγατόνων - Αυτοί είναι οι δύο επόμενοι που αποχωρούν

«Μείναμε» με τα ονόματα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Spoiler μεγατόνων - Αυτοί είναι οι δύο επόμενοι που αποχωρούν

Το MasterChef συνεχίζεται και ενώ έχουμε μπει στην δεκάδα του διαγωνισμού, σας έχουμε ένα spoiler μεγατόνων σχετικά με το ποιοι είναι οι δύο επόμενοι παίκτες που αποχωρούν από τον διαγωνισμό, με την Κατερίνα Λένη που έφυγε χτες.

Το χθεσινό επεισόδιο είχε μπόλικο δράμα και είδαμε να πετάγονται πολλές ατάκες από τους παίκτες, τόσο για το κλίμα που επικρατεί μέσα στο σπίτι, όσο και για την αποχώρηση της Κατερίνας Λένη.

Η Κατερίνα άφησε ένα αινιγματικό γράμμα φεύγοντας, ενώ στη συνέχεια μιλώντας στις κάμερες είπε:

«H ψυχολογία μου και το μυαλό μου δε μου επέτρεψαν να μαγειρέψω έτσι όπως ξέρω να μαγειρεύω. Ήταν τελείως διαφορετικές οι συνθήκες από πίσω και το παρασκήνιο, που με έχουν καταβάλλει. Θέλω να κρατήσω μόνο τα θετικά από το MasterChef.

Θέλω να ευχηθώ στον κόσμο που μας βλέπει από το σπίτι να μη σταματάει, να συνεχίζει, να μην επιτρέπει σε κανέναν να του θέτει όρια και φραγμούς. Δεν υπάρχει. Και εγώ σήμερα - θα μιλήσω καθαρά για τον εαυτό μου - έθεσα το όριο ως εδώ και μη παρέκει. Να χαμογελάτε όλοι, γιατί η ζωή τελικά είναι ωραία και είναι γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές» είπε η Κατερίνα.

Αυτοί είναι οι δυο επόμενοι που αποχωρούν από το MasterChef

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής, «Ευτυχείτε», έχει κυκλοφορήσει ένα καυτό spoiler που αφορά τις δύο επόμενες αποχωρήσεις απόν τον διαγωνισμό.

Αυτές δεν είναι άλλες από τη Ντέμη και τη Μαριάννα, οι οποίες ήταν μάλιστα χθες υποψήφιες μαζί με την Κατερίνα και σχολίασαν από τη μεριά τους την συμπεριφορά και την αποχώρηση της συμπαίκτριάς τους.

Έτσι λοιπόν θα μπουμε στην τελική ευθεία του διαγωνισμού.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την αντίδραση της Μαριάννας και της Ντέμη για την παραμονή τους στο παινχίδι: