Καλό Μεσημεράκι: Τον τρέλανε τον Μουτσινά η Βάνια - "Είσαι ίδια με χθες, σίγουρα;"

Έμεινε άφωνος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλό Μεσημεράκι: Τον τρέλανε τον Μουτσινά η Βάνια -

"Είσαι ίδια με χθες, σίγουρα;" ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς την Βάνια, που εμφανίστηκε λίγο αλλαγμένη σήμερα στο Καλό Μεσημεράκι. Δείτε τι της είπε, αλλά φυσικά και για ποια αλλαγή μιλούσε!

Δεν πίστευε στα μάτια του ο παρουσιαστής του Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά να ρωτά την Βάνια "αν έχει αλλάξει κάτι". Η εμφάνισή της στο παλτό της εκπομπής του ΣΚΑΪ τον άφησε κάγκελο. Τι έκανε όμως η Ματίνα Νικολάου;

Η τηλεοπτική "Βάνια' εμφανίστηκε σήμερα λιγάκι αλλαγμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά φυσικά να προσέχει, ότι κάτι δεν ήταν όπως πριν. Τι ήταν όμως αυτό; Φυσικά το μπούστο της που μεγάλωσε λίγο, μέσα στην νύχτα! "Παιδί μου, τι γίνεται; Έκανες κάποια αλλαγή; Είσαι ακριβώς ίδια με χθες; Σίγουρα; Είναι το ντύσιμο αλλιώς;" την ρώτησε ο Μουτσινάς με την ίδια να του λέει με την σειρά της όλα είναι καλά.

"Όλα καλά Νικόλα μου, δεν έκανα καμία αλλαγή. Είμαι ακριβώς ίδια με χθες. Είναι το ντύσιμο λίγο αλλιώς" είπε χαρακτηριστικά. Όπως ιθα δείτε και στις εικόνες η Βάνια είχε προσθέσει κάτι μέσα στην μπλούζα της και έτσι το μπούστο της δεν πέρασε απαρατήρητο.

Βάνια στο Καλό Μεσημεράκι
Βάνια στην εκπομπή του Νίκου Μουστινά

Δείτε ωστόσο και τι άφησε χθες άφωνο τον Νίκο Μουτσινά. Δεν θα πιστεύετε σε τι έβαλαν το πρόσωπό του.

Μετά την αλλαγή που έκανε η Βάνια και τρέλανε τον Νίκο Μουτσινά σας έχουμε και ένα άλλο επικό σκηνικό από το Καλό Μεσημεράκι

Ήταν η στιγμή που ο Νίκος Μουτσινάς είχε φωνάξει τη Βάνια για να δώσουν τη Χρυσή Τηλεόραση, όταν ο "Γιώργος Γεωργίου" πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή. Ο παρουσιαστής στο άκουσμα της χαρακτηριστικής φωνής έμεινε κάγκελο.

“Συγγνώμη για την παρέμβαση, είμαι ο Γιώργος Γεωργίου”, ακούστηκε στο πλατό και ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε αποσβολωμένος να κοιτάζει τον φακό. “Να σε ρωτήσω κάτι;”, ρώτησε η φωνή, “Η μπάλα γιατί δεν ξεκινάει ρε φίλε”; Μάλιστα όπως ήταν άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς δέχτηκε και παρατήρηση: “Το δάχτυλο δεν μου αρέσει! Όπα όπα”!

Η ανακούφιση του παρουσιαστή όταν συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για πλάκα που είχε σκαρφιστεί ο Πάνος Κιάμος, δεν περιγράφεται.