"Έσκασε" ανακοίνωση από το Open για το Just the 2 of Us

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

"Έσκασε" ανακοίνωση από το Open για το Just the 2 of Us, που έρχεται με εκπλήξεις και ανατροπές αυτό το Σάββατο 9 Μαΐου στις 21:00. Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του φαντασμαγορικού show.

Το JUST THE 2 OF US έρχεται με εκπλήξεις και ανατροπές αυτό το Σάββατο 9 Μαΐου στις 21:00 στο OPEN.13 δυναμικά ζευγάρια, ένας κοινός καλός σκοπός, απαιτητικές ερμηνείες που θα μας ξεσηκώσουν και θα μας ταξιδέψουν…

Μετά την πρώτη συγκινητική αποχώρηση το περασμένο Σάββατο, της Χριστίνας Παππά και του Κωνσταντίνου Φραντζή, τα ζευγάρια είναι πιο αποφασισμένα από κάθε άλλη φορά να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή του JUST THE 2 OF US.

13 ζευγάρια έχουν μείνει στο JUST THE 2 OF US και η αγωνία μεγαλώνει. Οι καλλιτέχνες θα δώσουν και αυτό το Σάββατο τον καλύτερό τους εαυτό για να διεκδικήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Ποιοι θα κερδίσουν την κριτική επιτροπή και ποιοι θα μπορούσαν να τα είχαν πάει καλύτερα; Ποια σχόλια ίσως να στεναχωρήσουν τους παίχτες και ποια θα τους αναπτερώσουν το ηθικό; Ποιο ζευγάρι δεν θα καταφέρει να συνεχίσει το όμορφο αυτό ταξίδι;

Το φαντασμαγορικό διαγωνιστικό show τραγουδιού μας επιφυλάσσει και αυτό το Σαββατόβραδο πολλές εκπλήξεις και ανατροπές! Δείτε εδώ και ένα spoiler για το show

Ο παρουσιαστής του J2US, Νίκος Κοκλώνης, υπόσχεται απολαυστικές στιγμές, μαζί με την πιο ξεχωριστή παρέα της ελληνικής τηλεόρασης στη θέση της κριτικής επιτροπής, μια παρέα με μοναδική χημεία!

Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής, παρακολουθούν την εξέλιξη των διαγωνιζόμενων κάθε εβδομάδα και βαθμολογούν τις ερμηνείες τους, ενώ το κοινό, μέσα από την εφαρμογή του OPEN για smart phones, έχει ψηφίσει τα ντουέτα που επιθυμεί να παραμείνουν στο show.

Κατεβάζοντας το app του OPEN, από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και την επόμενη Τρίτη οι τηλεθεατές μπορούν να δώσουν μέχρι και 5 ψήφους στο/στα αγαπημένο/αγαπημένα τους ζευγάρι/α, εντελώς δωρεάν.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των τηλεθεατών προσμετράται στο επόμενο σόου και βαραίνει ισότιμα στο τελικό αποτέλεσμα με τη βαθμολογία των κριτών για την ερμηνεία των διαγωνιζόμενων ζευγαριών.

Εκτός από την ανακοίνωση δείτε και τον χαμό που γίνεται στα παρασκήνια του Just the 2of Us με την Βίκυ Κάβουρα και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τα γυρίσματα του J2US συνεχίζονται και όπως όλα δείχνουν, στα παρασκήνια του αγαπημένου show, επικρατεί κανονικός πανικός μιας και όπως έκανε γνωστό ο Νίκος Κοκλώνης, η Βίκυ Κάβουρα και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκονται στα μαχαίρια.

Ο παρουσιαστής του show εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις κόντρες που έχουν ξεσπάσει μέσα στο J2US, οι οποίες είναι αρκετές στην πραγματικότητα.

Έτσι, μετά το χαμό που έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο με τον Τρύφωνα Σαμαρά και τη Δέσποινα Βανδή, οι κόντρες συνεχίζονται, με την Άσπα Τσίνα και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να τα βάζουν αυτή τη φορά με τη Βίκυ Κάβουρα.

Από τη μεριά της, η Άσπα Τσίνα σχολίασε:

«Με την Βίκυ Κάβουρα σαν προσωπικότητες, σαν ιδιοσυγκρασίες και σαν στάση ζωής δεν έχουμε καμία σχέση. Αν τη διαφορετικότητα, παιδιά μου, στην αντίληψη και στη στάση ζωής την θεωρούμε πηγή έντασης… Άμα είμαστε τόσο πίσω πια… Τι να πω».

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης σχολίασε πως καθώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει το δικό της ξεχωριστό χιούμορ, θα δούμε στο επεισόδιο πως θα δημιουργηθεί μία ιδιαίτερη κόντρα ανάμεσα στις δύο κυρίες.

Ωστόσο στην ίδια εκπομπή μίλησε και η Βίκυ Κάβουρα, η οποία έσπευσε να εξηγήσει τι συμβαίνει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Δεν είχα στιγμή έντασης εγώ με την Άσπα Τσίνα. Την ρώτησα κάποια στιγμή γιατί έχει φορτώσει, είχε φορτώσει με αυτά που της έλεγαν ενώ της έλεγαν κάτι καλό και το είχε πάρει στραβά η Άσπα. Τα άκουσα εγώ ότι “είμαι μια χαρά” και γιατί την ρωτώ. Η Κωνσταντίνα μόνη της το ζει. Ίσα ίσα ήθελα να την ενθαρρύνω γιατί δεν άκουσε καλά πράγματα από την κριτική επιτροπή και ένιωσα ότι στεναχωρήθηκε» ήταν τα λόγια της.