Σίσσυ Χρηστίδου: Follower της την είπε για τα νύχια της και εκείνη έδωσε την πιο επική απάντηση

Θα κλάψετε από τα γέλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σίσσυ Χρηστίδου: Follower της την είπε για τα νύχια της και εκείνη έδωσε την πιο επική απάντηση

Follower την είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου για τα νύχια της και εκείνη έδωσε την πιο επική απάντηση. Η διαδικτυακή της φίλη παρατήρησε τα φτιαγμένα της νύχια και έκανε ένα κακόβουλο σχόλιο, ωστόσο η παρουσιάστρια δεν δίστασε να απαντήσει.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανεβάζει καθημερινά πράγματα στα social media και έχει μάλιστα, αναπτύξει μια πολύ καλή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους αφού συνομιλούν και σε κάθε της ανάρτηση.

Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου πολλές φορές μπαίνει και στην διαδικασία να διαβάζει και να απαντάει σε σχόλια των followers της, είτε αυτά είναι θετικά, είτε αρνητικά.

Έτσι έγινε και πριν λίγες μέρες που απάντησε σε μια follower της, η οποία σχολίασε σε μια φωτογραφία τα φτιαγμένα νύχια της, ενώ η παρουσιάστρια στη λεζάντα έγραφε ότι δεν έχει βγει ακόμα από το σπίτι.

"Αφού δεν βγήκες, το νύχι πως φτιάχτηκε, μόνο του;” “χαχαχα περίπου… είναι ένα έτοιμο τιπ που δοκίμασα! Αλλά αφού έχεις αγωνία να σε ενημερώσω.. έχω ραντεβού την Παρασκευή”, ήταν η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο κακόβουλο σχόλιο που δέχθηκε.. Ωστόσο, δείτε και μια ανακοίνωση που είχε κάνει η Σίσσυ Χρηστίδου πριν από λίγες ημέρες.

Δείτε την ανάρτηση:

Σίσσυ Χρηστίδου Instagram

Λίγες ημέρες πριν απαντήσει στην follower της η Σίσσυ Χρηστίδου έπεσε στην "παγίδα" του Netflix

Και όμως ακόμα και η Σίσσυ Χρηστίδου "έπεσε" στην παγίδα του Netflix και των σειρών του, οι οποίες κάνουν θραύση αυτές τις μέρες που είμαστε όλοι σπίτι. Ποια ήταν ωστόσο αυτή που της τράβηξε την προσοχή και θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της;

Αυτές τις δύσκολες ημέρες του εγκλεισμού η Σίσσυ Χρηστίδου προσπαθεί να τις περάσει μαζί με τα παιδιά της, όσο πιο όμορφα μπορεί και δεν χάνει ούτε λεπτό. Ωστόσο η παρουσιάστρια βρίσκει και λίγο χρόνο για τον εαυτό της, βλέποντας κάποιες σειρές στο Netflix.

Μία από αυτές είναι και το La Casa de Papel, το οποίο κάνει θραύση παγκοσμίως, και όπως ήταν αναμενόμενο θέλησε να δει και η Σίσσυ Χρηστίδου, όπως αποκάλυψε μέσα από τα instagram stories της. Μάλιστα, η παρουσιάστρια είναι στον 4ο κύκλο που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και ζήτησε από τους ακόλουθούς της να μην κάνουν κάποιο spoiler, μιας και ανυπομονεί να δει τι θα γίνει στην συνέχεια.

Σίσσυ Χρηστίδου netflix la casa de papel