Θρήνος για τον Γιώργο Μαυρίδη

Η σπαρακτική ανάρτηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος για τον Γιώργο Μαυρίδη

Θρήνος έχει ξεσπάσει για τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος μέσα από μία σπαρακτική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να αποχαιρετήσει έναν πολύ καλό του φίλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος χρειάστηκε να πει αντίο σε έναν πολύ αγαπημένο του φίλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε νεαρή ηλικία και συγκεκριμένα στα 39 του.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η σελίδα φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο Facebook και στη συνέχεια με τη σειρά του ο Γιώργος Μαυρίδης θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο μέσα από μία σπαρακτική ανάρτηση.

Ο φίλος τον οποίο θρηνεί ο Γιώργος Μαυρίδης

«Πριν 25 χρόνια με ρώτησες. "Και τώρα τι κάνουμε δάσκαλε;"

"Ούτε βήμα πίσω μικρέ"

Και μεγαλώσαμε όπως το νερό στο ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω.

Γίναμε διάφανοι, κρυστάλλινοι με ορμή, ξεπερνούσαμε τα εμπόδια σαν 'ναι παιχνιδάκια.

Σπάσαμε τα φρένα και μείναμε παιδιά.
Ώσπου μια μέρα έγινες φωτιά.

Η φλόγα σου έκαιγε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να σε πλησιάσω. Μικρέ δεν μπορώ να σβήσω την φωτιά, με καις, δεν μπορώ να σε ακουμπήσω βοήθησε με.

Βούτα να ξαναγίνουμε νερό.
Μα κάθε φορά που γινόσουν νερό ήσουν πιο ζεστός και πιο ζεστός, μέχρι που έγινες λάβα.

Την λάβα δεν την ακουμπάς μικρέ, καίει τα πάντα στο πέρασμα της.................................................................................................................. ............................................................................................
Και τώρα τι κάνουμε δάσκαλε; Δεν ξέρω μικρέ, λύγισα... Συγνώμη

Καλό ταξίδι γιε μου, καλό ταξίδι Μιμάκο!» έγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε για τον χαμό του καλού του φίλου, ενώ πριν από μερικές μέρες σε μία πολύ βοηθητική δήλωσή του εξήγησε πώς μπορείς να βοηθήσεις τα αδέσποτα εν μέσω καραντίνας.

Γιώργος Μαυρίδης φίλος θάνατος