Απίστευτο - Πρώην παίκτρια του GNTM παίζει σε σειρά του Netflix

Σήμερα δε θα την αναγνώριζες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο - Πρώην παίκτρια του GNTM παίζει σε σειρά του Netflix

Μία απίστευτη ανακάλυψη είδε το φως της δημοσιότητας μιας και έγινε γνωστό πως μία παίκτρια που γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο GNTM του ANT1, σήμερα έχει αλλάξει σημαντικά και μάλιστα, πλέον παίζει και σε μία σειρά του Netflix.

Πολλές από τις παίκτριες που πέρασαν από το ριάλιτι μοντέλων δεν τις θυμόμαστε καν, ειδικά από τις δύο πρώτες σεζόν, από τις οποίες έχουν περάσει πολλά χρόνια.

Μία από αυτές ωστόσο θα τη θυμάστε σίγουρα μιας και είχε μείνει στην ιστορία για τους καυγάδες της καθώς και για τα πικρόχολα σχόλια που της έκανε η κριτική επιτροπή.

Η παίκτρια του GNTM που παίζει σε σειρά του Netflix

Ο λόγος για την Ντένια Αγαλιανού, η οποία από τη μέρα που έφυγε από το GNTM έχει αλλάξει σημαντικά τη ζωή της, μιας και πλέον ζει και δραστηριοποιείται ως ηθοποιός στο Μεξικό.

Η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει στην εκπομπή του Open, Μεσημέρι Yes και είχε αποκαλύψει πως το GNTM δεν της έκανε καθόλου καλό, ωστόσο μιας και λέμε για GNTM, είδατε την Κάτια Ταραμπάνκο να ποζάρει με μαγιό;.

«Όταν ήμουν στο Next Top Model ούτε καν το φανταζόμουν ότι θα άλλαζε έτσι η ζωή μου.

Όταν περνούσα από τα τρία πιο δύσκολα χρόνια της ζωής μου, που ήμουν σε αυτήν τη φάση της αλλαγής, ήμουν μόνη εντελώς σε ξένη χώρα, ξεκίνησα από το μηδέν, δεν μιλούσα ισπανικά, μπήκα σε μια δραματική σχολή με τόσο ανταγωνισμό, μετά κέρδισα υποτροφία, βραβεύτηκα ως καλύτερη ηθοποιός στην πρώτη μου παράσταση στο θέατρο, ένα έργο του Τένεσι Ουίλιαμς κι εκεί ξεκίνησαν όλα.

Ήξερα ότι θα γίνω ηθοποιός κάποια στιγμή στη ζωή μου, δεν το περίμενα ότι θα έφτανα έως εδώ -και ότι θα μιλούσα ισπανικά καλύτερα από ελληνικά.

Δεν φανταζόμουν ότι θα μιλάω πέντε γλώσσες κι ότι θα είχα τέσσερα πτυχία στα 25 μου» είχε αποκαλύψει η ίδια.

Η Ντένια, πλέον έχει έναν πολύ καλό ρόλο στην επιτυχημένη σειρά, «El dragon» και όπως θα διαπιστώσετε, η εμφάνισή της δε θυμίζει σε τίποτα την παίκτρια που γνωρίσαμε στο GNTM.

TAGS