Φωτεινή Αθερίδου: Ο γιος της μεγάλωσε πολύ - Η νέα φωτογραφία του που "έριξε" το Instagram

«Λιώσαμε»!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτεινή Αθερίδου: Ο γιος της μεγάλωσε πολύ - Η νέα φωτογραφία του που

Η Φωτεινή Αθερίδου πέρασε υπέροχα ακόμα και στην καραντίνα μαζί με τον γιο της, ο οποίος όπως θα δείτε στη νέα φωτογραφία που ανέβασε η χαρούμενη μανούλα, «ρίχνοντας» το Instagram, έχει μεγαλώσει πολύ και μάλιστα είδε και το πρώτο του ηλιοβασίλεμα.

Η ευτυχισμένη μανούλα, τώρα που έχει μπόλικο ελεύθερο χρόνο με το πάγωμα των επαγγελματικών υποχρεώσεων, φροντίζει να αξιοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερο το χρόνο της μαζί με τον γιο της, ο οποίος σιγά σιγά μεγαλώνει και είναι ένας κούκλος.

Οι φωτογραφίες του έχουν κατακλύσει το Instagram της Φωτεινής Αθερίδου η οποία μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα του μπέμπη της.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η ευτυχισμένη οικογένεια μαζεύει άπειρα likes σε κάθε της εμφάνιση στα social media και όχι άδικα αφού είναι πραγματικά απολαυστικοί, ενώ τις προάλλες η Φωτεινή Αθερίδου θέλησε να ανεβάσει και τον εαυτό της μωρό.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Φωτεινής Αθερίδου με τον γιο της που μεγάλωσε

«Είδε επιτέλους το ηλιοβασίλεμα μετά από δυο μήνες καραντίνα .... Σαρωνίδα» έγραψε η ηθοποιός κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε.

Βέβαια με ακόμα μία φωτογραφία του γιου της κατάφερε να ρίξει το Instagram

Την πιο τρυφερή φωτογραφία που είδαμε ανέβασε η Φωτεινή Αθερίδου, που μοιράστηκε το τρυφερό φιλί που έδωσε ο σύντροφός της στον γιο τους. Το παιδάκι γεννήθηκε πριν από λίγο καιρό και πλέον η ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

'Μπαμπάς και γιος' έγραψε η ίδια στο ποστ που έκανε ενώ σε άλλες φωτογραφίες είχαμε δει πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο μπέμπης της.

 Κωνσταντίνος Μαγκλάρας με γιο Φωτεινή Αθερίδου

«Πριν 7 μήνες ήρθε κάτι , μέσα σε ένα γυάλινο πράγμα με ροδάκια «το παιδί σας μας είπαν» ... κ δε πολύ καταλάβαμε ... τι πάει να πει το παιδί μας; Το παιδί ποιανού; Εμείς δεν είμαστε μόνο παιδιά; Που κάποιος πρέπει να μας μαλώνει κ να μας λέει τι πρέπει κ τι δε πρέπει ; Πως θα του πούμε τι ; Και με ποιο δικαίωμα ; Πως θα αγαπήσω αυτό το ανθρωπάκι με τα πολλά μαλλια ( για κάποιο λόγο ) μέσα σε αυτό το γυάλινο πράγμα με ροδάκια αφού δε το ξέρω ! Τι πάει να πει το παιδί μας ; Όλα αυτά πριν 7 μήνες....Τώρα κοιτάζω αυτή τη φωτογραφία και λέω «αχ το παιδί μας ...» έγραψε στην λεζάντα της,