Σοφία Μαριόλα: Με μίνι που "κόβει" την ανάσα δίπλα στον Στράτο Τζώρτζογλου

Η τρυφερή τους βόλτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοφία Μαριόλα: Με μίνι που

Ο Στράτος Τζώρτζογλου βγήκε βόλτα μαζί με την αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα, η οποία εμφανίστηκε δίπλα του με με μίνι το οποίο «κόβει» την ανάσα σε όποιον τη βλέπει και αναδεικνύει υπέροχα τα πόδια της, σε μία πραγματικά εκρηκτική εμφάνιση.

Το αγαπημένο ζευγάρι δεν έχασε ευκαιρία και με το που έληξε η καραντίνα αποφάσισε να κάνει μία βόλτα στον ήλιο στη Διονυσίου Αεροπαγίτου, με τους δυο τους να δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Στο πλευρό του αγαπημένου της, η Σοφία Μαριόλα φόρεσε ένα αποκαλυπτικό σορτσάκι το οποίο κατάφερε να ανάψει μερικές φωτιές στην Ακρόπολη, ενώ ο γνωστός ηθοποιός δίπλα της, φαινόταν να είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

Το ζευγάρι δεν έκρυψε την αγάπη του και ο φακός τους «συνέλαβε» σε τρυφερές στιγμές και δημόσιες αγκαλιές, με τις φωτογραφίες να μας κάνουν να «λιώσουμε», ενώ εκπληκτική ήταν και η κίνηση που είχε κάνει ο ηθοποιός για τα γενέθλια της αγαπημένης του!

Ο φακός του YouWeekly.gr τους «τσάκωσε» μαζί στη βόλτα τους, χθες, 6 Μαΐου, και σας τους παρουσιάζει!

Αυτό είναι το μίνι της Σοφίας Μαριόλα που «κόβει» την ανάσα δίπλα στον Στράτο Τζώρτζογλου

Σοφία Μαριόλα Στράτος Τζώρτζογλου Ακρόπολη
Σοφία Μαριόλα μίνι

Η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψαν πως θέλουν να αποκτήσουν παιδί

Σε δύο μήνες έχουν την πρώτη τους επέτειο γάμου που δεν αποκλείεται να τη γιορτάσουν στην καραντίνα. Καθόλου δεν πτοούνται βέβαια, αφού όπως λένε μέχρι σήμερα ζουν καθημερινά το δικό τους ταξίδι του μέλιτος και δεν περιμένουν τις 8 Ιουνίου συγκεκριμένα για να νιώσουν κάτι διαφορετικό.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Μήπως είναι μία ευκαιρία να μεγαλώσετε λίγο την οικογένειά σας;

Σ.Τ.: Το σχεδιάζαμε από πριν και το θέλαμε, δεν χρειαζόταν ο κορωνοϊός για να έρθουμε πιο κοντά. Ελπίζω να μας αξιώσει ο Θεός και να συμβεί.

Σ.Μ.: Αυτά είναι τυχερά, σίγουρα το θέλουμε και σιγά-σιγά πηγαίνουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Σαν γυναίκα το νιώθω σαν μία ολοκλήρωση. Ο Θεός ξέρει πότε θα το δώσει.