Έκκληση από τη Νατάσα Μποφίλιου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκκληση από τη Νατάσα Μποφίλιου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νατάσα Μποφίλιου θέλησε να κάνει μία έκκληση προς όλους όσους ενδιαφέρονται να διαμαρτυρηθούν για το θέμα των καλλιτεχνών προκειμένου να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με τη θέση των καλλιτεχνών σε μία εποχή που η χώρα έχει πληγεί από τον κορωνοϊό και για το λόγο αυτό, η Νατάσα Μποφίλιου μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram έκανε κάλεσμα σε όσους ενδιαφέρονται να συγκεντρωθούν σήμερα προκειμένου να διαδηλώσουν.

Η τραγουδίστρια ενημέρωση πως η διαδήλωση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος και προειδοποίησε τον κόσμο μάλιστα, να πάρει μαζί και τη μάσκα του προκειμένου να είναι προστατευμένος, ενώ πριν από λίγο καιρό η τραγουδίστρια είχε μιλήσει για το θάνατο που την τσάκισε.

Αυτή είναι η έκκληση που έκανε η Νατάσα Μποφίλιου

Νατάσα Μποφίλιου κάλεσμα

Λίγα λόγια για τη Νατάσα Μποφίλιου που έκανε έκκληση

Η Νατάσσα Μποφίλιου (Αθήνα, 18 Απριλίου 1983) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια και μουσικός.

Η πορεία της στο τραγούδι ξεκίνησε με τη συμμετοχή της στις συναυλίες του Χρόνη Αηδονίδη. Το 2004 συμμετείχε στην δεύτερη ακρόαση νέων ερμηνευτών που πραγματοποίησε η δισκογραφική εταιρεία Μικρή Άρκτος του Παρασκευά Καρασούλου, όπου διακρίθηκε και ακολούθως συμμετείχε με δύο τραγούδια στο άλμπουμ "Δεύτερη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου".

Το 2005 κυκλοφόρησε από την Μικρή Άρκτο ο πρώτος της προσωπικός δίσκος σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική του Κώστα Τσίρκα, με τίτλο "Εκατό μικρές ανάσες".

Το 2006 συμμετείχε στον δίσκο "Πεθαίνοντας στην Αθήνα" του Σταμάτη Κραουνάκη, που κυκλοφόρησε από την Λυχνία και περιείχε την μουσική από την ομώνυμη ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Το 2007 κυκλοφόρησε το CD-single "Εν λευκώ", σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη. Το ίδιο έτος, συμμετείχε με τρία τραγούδια και στη συλλογή "Η Γενιά του 2010" του Διφώνου, όπου συμμετείχαν επίσης η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Γιάννης Χαρούλης.

Το 2008 κυκλοφόρησε ο δίσκος "Μέχρι το τέλος", ο πρώτος της ολοκληρωμένος δίσκος, σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη ; στο ντουέτο "Παρέα" συμμετείχε ο Κωστής Μαραβέγιας. Το κοινό και οι κριτικοί εντυπωσιάστηκαν από τον δίσκο και τον ξεχώρισαν ως έναν από τους καλύτερους δίσκους της δεκαετίας. Την ίδια χρονιά, συμμετείχε στον δίσκο "Love Obsession… jazz sensation 2" του Γιώργου Ψυχογιού, ερμηνεύοντας το τραγούδι "Τι είν' αυτό που το λένε αγάπη".