Καφέ της Χαράς: Αποκάλυψη «βόμβα» για την Μπουλίτσα - «Για να γίνεις ηθοποιός πρέπει να σπουδάσεις»

«Έσπασε» τη σιωπή της η Άννα Χατζησοφιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καφέ της Χαράς: Αποκάλυψη «βόμβα» για την Μπουλίτσα - «Για να γίνεις ηθοποιός πρέπει να σπουδάσεις»

«Για να γίνεις ηθοποιός πρέπει να σπουδάσεις», είπε η σεναριογράφος του «Καφέ της Χαράς», Άννα Χατζησοφιά και έκανε μια αποκάλυψη «βόμβα» για τη σειρά και για την μη συμμετοχή της Μπουλίτσας στα νέα επεισόδια μετά από 15 χρόνια.

Η Άννα Χατζησοφιά, αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» πολλές λεπτομέρειες για τη σειρά. Μεταξύ αυτών, απάντησε και για την Μπουλίτσα (Χριστίνα Αρχοντή), η οποία δεν επέστρεψε στη σειρά, αναφέροντας το λόγο.

«Σεναριακά ταίριαζε περισσότερο να έχει ένα τραύμα η Σταυρούλα και προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε στις δουλειές μας, ειδικά σε βασικούς ρόλους, επαγγελματίες ηθοποιούς. Εμείς ενισχύουμε την άποψη που λέει ότι για να γίνεις ηθοποιός πρέπει να σπουδάσεις», αποκάλυψε

Σχετικά με τον θάνατο που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Άννα Χατζησοφιά ανέφερε: «Θα υπάρξει και ένας θάνατος. Θα λειτουργήσει θετικά και λυτρωτικά. Έχει να κάνει με ένα αστυνομικό μυστήριο που θα παιχτεί στα επόμενα επεισόδια. Θα χάσει το στοίχημα όποιος το παίξει». Δείτε ωστόσο για ποια ήρωα της σειράς λέγεται πως θα πεθάνει.

Δείτε τι είχε αποκαλύψει και ο Χάρης Ρώμας για την Μπουλίτσα και το «Καφέ της Χαράς»

Ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξη που παραχώρησε, έδωσε την απάντηση που περίμεναν πολλοί, πίσω από το λόγο για τον οποίο δεν βλέπουμε την «Μπουλίτσα» στον νέο κύκλο της επιτυχημένης τους σειράς, «Το Καφέ της Χαράς». Τι είπε για την απουσία της;

Στο περιοδικό «Λοιπόν» μίλησε ο Χάρης Ρώμας και ένα από τα θέμα για τα οποία μίλησε, ήταν και το γεγονός ότι στον νέο κύκλο της σειράς δεν βλέπουμε την Μπουλίτσα, Χριστίνα Αρχοντή.

Μιας και λέμε για το Καφέ της Χαράς, ρίξτε μια ματιά σε όλα όσα θα συμβούν στη συνέχεια της σειράς...

«Παντού με ρωτάνε, ναι, γιατί το κορίτσι βγαίνει και το λέει, έχει πρόβλημα, αλλά το ότι μου επαναλαμβάνεται συνέχεια το ίδιο θέμα, δεν είναι σίγουρο ότι λειτουργεί προς τη θετική κατεύθυνση, να σκεφτούμε ένα στόρι για να παίξει και η Μπουλίτσα. Μπορεί να λειτουργεί και αντίθετα, γιατί και για μένα είναι λίγο τρολάρισμα.

Με ρωτάνε παντού τι θα γίνει με αυτό ή να μου δείχνουν συνεντεύξεις που δίνει το κορίτσι. Εμείς είμαστε συγγραφείς, έχουμε κάποιο στόρι στο μυαλό μας και το στόρι αυτό κάποια πρόσωπα δεν τα εμπεριέχει, γιατί θέλαμε να βάλουμε και καινούργια πρόσωπα, για να ανανεώσουμε την ιστορία.

Πιστεύαμε ότι αν δεν το ανανεώσουμε, θα είναι μια από τα ίδια και λίγο… γερασμένο. Θέλαμε να κρατήσουμε τα ίδια σε βασικούς άξονες, που θέλει και αγαπάει ο κόσμος, εμπλουτισμένο με νέο “αίμα”, με στόρι που ανοίγουνε με καινούργιες ιστορίες, νέα πλάσματα. Ήδη δεν χωράνε αυτοί που έχουμε βάλει, δεν ξέρουμε τι να πρωτοκόψουμε στο μοντάζ. Κάποιοι που δεν χωράγανε…» σχολίασε ο ηθοποιός.