Έκτακτο - Θετική στον κορωνοϊό η Μαντόνα

Μόλις ανακοινώθηκε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο - Θετική στον κορωνοϊό η Μαντόνα

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα. Πριν από λίγη ώρα η Μαντόνα αποκάλυψε πως έκανε το τεστ του κορωνοϊού και βρέθηκε θετική σε αυτόν, προκαλώντας μεγάλο σοκ στους θαυμαστές της αφού αποκάλυψε πως αυτός είναι ο λόγος που ακύρωσε τις συναυλίες της.

H είδηση αυτή μπορεί να έγινε γνωστή τώρα, ωστόσο πριν από λίγο καιρό είχε προκληθεί μεγάλος σάλος με τις ακυρώσεις στις συναυλίες της Βασίλισσας της Ποπ.

Η Μαντόνα ανακοίνωσε σήμερα ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και ότι αυτός είναι ο λόγος που αναγκάστηκε να ματαιώσει μια συναυλία της στο Παρίσι τον Φεβρουάριο παρότι δεν έχει νοσήσει. Επίσης, η 40χρονη τραγουδίστρια Pink σε ανάρτησή της στο Instagram επίσης αποκάλυψε ότι ο 3χρονος γιος της Jameson και η ίδια παρουσίασαν συμπτώματα του κορωνοϊού.

«Όταν είναι θετικό το τεστ για τα αντισώματα σημαίνει ότι έχεις κορωνοϊό, που προφανώς και είχα καθώς ήμουν άρρωστη στο τέλος της περιοδείας μου στο Παρίσι, πριν από τουλάχιστον επτά εβδομάδες, μαζί με πολλούς άλλους καλλιτέχνες από το σόου μου», έγραψε.

«Την περίοδο εκείνη όλοι μας νομίζαμε ότι είχαμε μια βαριά γρίπη. Ευτυχώς είμαστε όλοι καλά τώρα», έγραψε στην ανάρτησή της, ενώ έγινε γνωστό πως από κορωνοϊό πέθανε και ο Dave Greenfield.

Πέρα από τη Μαντόνα, θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο πατέρας της Rihanna

Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις και όπως όλα δείχνουν, «χτυπάει» ακόμα και τους celebrities, με τον πανίσχυρο ιό να κάνει την επίσκεψή του και στο σπίτι της γνωστής τραγουδίστριας, Rihanna, μιας και έγινε γνωστή η είδηση πως νόσησε ο μπαμπάς της.

Μπορεί η Rihanna με τον μπαμπά της να μην είχαν τις καλύτερες σχέσεις στο παρελθόν, φαίνεται ωστόσο πως πλέον είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ με την τραγουδίστρια να δείχνει τη μεγάλη αδυναμία που του είχε σε κάθε της κίνηση.

Πριν από λίγο καιρό, η βρετανική εφημερίδα «The Sun», έκανε γνωστή την είδηση πως ο Ronald Fenty, πατέρας της δημοφιλούς τραγουδίστριας, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ίδιος από τη μεριά του ξεκαθάρισε:

«Η κόρη μου Robyn μάθαινε κάθε μέρα νέα μου. Νόμιζα ότι θα πεθάνω για να είμαι ειλικρινής. Πρέπει να πω, πως σε αγαπώ τόσο πολύ Robyn. Εκανε τόσα πολλά για μένα. Εκτιμώ όλα αυτά που έχει κάνει».

Μάλιστα, ο 66χρονος συμπλήρωσε πως η Rihanna του έστειλε έναν ακριβό αναπνευστήρα στο σπίτι προκειμένου να τον βοηθήσει, ενώ φαίνεται να δώρισε στην πατρίδα της αναπνευστήρες αξίας άνω των επτακοσίων χιλιάδων δολαρίων.

Μετά από 14ήμερα καραντίνα που πέρασε, ο Ronald Fenty έκανε εν νέου το τεστ για τον κορωνοϊό και βρέθηκε αρνητικός.