Ραγδαίες εξελίξεις με το GNTM - Τι συμβαίνει;

Χαμός στο κανάλι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγδαίες εξελίξεις με το GNTM - Τι συμβαίνει;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το GNTM και τα γυρίσματά του. Τι συμβαίνει ακριβώς και ποιο το μέλλον του ριάλιτι στο κανάλι; Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η Μάρα Ζαχαρέα για το σόου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, σε συνέντευξή της έκανε μία αποκάλυψη για το επόμενο GNTM που μάλλον θα στεναχωρήσει αρκετά τους θαυμαστές του.

Η εκπομπή, Πρωινό, πρόβαλε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε η Μάρα Ζαχαρέα στον Χάρη Λεμπιδάκη πρόσφατα, όπου και αποκάλυψε πως το GNTM θα ξεκινούσε γυρίσματα τον Ιούνιο για να αρχίσει να προβάλλεται στις αρχές της νέας σεζόν, κάτι που ωστόσο δεν ισχύει πια λόγω της πανδημίας.

Όλες οι εξελίξεις με το GNTM

Όπως ανέφερε η ίδια το σόου έχει παγώσει και περιμένουν όλοι τα νεότερα βήματα της κυβέρνησης ώστε να πάρει πάλι μπρος η παραγωγή.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε στο πρωινό πώς το GNTM σίγουρα θα καθυστερήσει να βγει στον αέρα, ακόμα και τα γυρίσματα να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι μιας και οι χορηγοί που συμμετέχουν στο ριάλιτι μοντέλων είναι και εκείνοι "παγωμένοι". Ωστόσο εσείς είδατε την Κάτια Ταραμπάνκο να ποζάρει με μαγιό; Θα "μείνετε"!

Αυτό είναι το μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM

"Βόμβα" από την Έλενα Χριστοπούλου, που μίλησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το GNTM. Τι είναι αυτό που αποκάλυψε για το μέλλον του όμορφου μοντέλου στο ριάλιτι του Star; Έχουμε και λέμε λοιπόν!

Ειδικότερα η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στο Down Town και μίλησε και για το όμορφο μοντέλο. Τι θα γίνει στον επόμενο κύκλο του GNTM και τι είναι αυτό που έχει η ίδια συμβουλεύσει την Παπαγεωργίου;

Η Ηλιάνα θα είναι στο GNTM 3;

Δεν το ξέρουμε ακόμα. Νομίζω όμως, ότι γενικά το κανάλι δεν ξέρει ακριβώς πως θα προχωρήσει λόγω της κατάστασης.

Εσύ ως manager της, τι της έχεις προτείνει να κάνει;

Εγώ θέλω πάρα πολύ η Ηλιάνα να είναι στο GNTM, αλλά πιστεύω ότι ακόμη κι αν τελικά δεν είναι, θα είναι για καλό. Ξέρεις, η δουλειά μου είναι να βρίσκω επιλογές και λύσεις για ό,τι προκύπτει. Έχω γεννηθεί για να βρίσκω λύσεις και για εμένα και για τους άλλους. Οπότε, δεν ανησυχώ για την Ηλιάνα.

Μου είπες και πριν από τη συνέντευξη ότι μιλάτε κάθε μέρα. Πως είναι η σχέση σας έπειτα από τόσα χρόνια συνεργασίας;

Μιλάμε περίπου 15 φορές τη μέρα. Λέμε τα πάντα, έχουμε πια οικογενειακή σχέση. Εξαρχής, είδα στην Ηλιάνα καλοσύνη, πάθος, ευγένεια, λάμψη. Και με το δικό μου πείσμα τα κατάφερε. Γιατί η Ηλιάνα δέχτηκε bullying στην αρχή της, επειδή ήταν μελαχρινή. Μου έλεγαν φωτογράφοι, στιλίστες στα περιοδικά ότι είναι πολύ «σκούρα» και δεν ήθελαν να δουλέψουν μαζί της.

Για την προσωπική της ζωή έχεις άποψη; Σας έχουμε δει πολλές φορές να βγαίνετε οι τρείς σας με τον Snik.

Φυσικά μιλάμε και για την προσωπική της ζωή. Φυσικά θα βγούμε και με τον Snik, γιατί έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Τον εκτιμώ πολύ. Βγαίνουμε για φαγητό και μιλάμε για χιλιάδες πράγματα. Ειδικά για μόδα. Ξέρει τη μόδα καλύτερα από τον καθένα, σε ταπώνει στο δευτερόλεπτο. Είναι πολύ cool άτομο. Εμένα με νοιάζε ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου να είναι καλά και να χαμογελάει. Η Ηλιάνα χαμογελάει συνέχεια, είναι στην καλύτερή της φάση. Οπότε, είμαι και εγώ χαρούμενη δίπλα της. Δείτε ωστόσο και το βίντεο που ανέβασα Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου. Είναι με μια παίκτρια του My Style Rocks!

TAGS