Έλλη Κοκκίνου: Με δική της εκπομπή στην τηλεόραση;

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλλη Κοκκίνου: Με δική της εκπομπή στην τηλεόραση;

Στην τηλεόραση με δική της εκπομπή θα δούμε την αγαπημένη τραγουδίστρια, Έλλη Κοκκίνου; Η ίδια αναφέρθηκε στο γεγονός, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων τι δουλειά θα μπορούσε να κάνει εκτός από τα τραγουδάει.

Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Live Tonight», και μίλησε μέσω skype, όπου αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι επιθυμεί να παρουσιάσει μία εκπομπή.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Είχα έναν παιδικό σταθμό αν θυμάσαι για 6 χρόνια, τον οποίο και πούλησα γιατί με κούρασε πολύ. Σκέφτομαι εδώ και μια διετία να κάνω και κάτι άλλο. Η τηλεόραση είναι σίγουρα κάτι που με ενδιαφέρει. Αν είναι μια ιδέα που μπορώ να υποστηρίξω και να είναι κάπως στα μέτρα μου και με πολλή δουλειά, άλλωστε τεμπέλα δεν είμαι… Πρωινό ε; Παρασκευή δεν θα μπορούσα. Ζαχαροπλαστείο δεν θα άνοιγα, δεν θα περνούσα καλά. Πρωινό δεν θα μπορούσα να κάνω. Ένα παιχνίδι με γέλιο πολύ θα μπορούσα. Πρωινή εκπομπή δεν ξέρω αν έχω την ικανότητα».

Έλλη Κοκκίνου εκπομπή

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Έλλη Κοκκίνου σε βόλτα με τη μαμά της.

Λίγα λόγια για την Έλλη Κοκκίνου η οποία θα ήθελε δική της εκπομπής

Η Έλλη Κοκκίνου (24 Ιουλίου 1970) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από το Επιτάλιο Ηλείας. Η Έλλη Κοκκίνου έχει κάνει πάνω από 360.000 πωλήσεις σε άλμπουμ σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Είναι η 27η εμπορική τραγουδίστρια στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, όπως: Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή, Γλυκερία, Μιχάλης Ρακιντζής, Πασχάλης Τερζής, Σάκης Ρουβάς, Τόλης Βοσκόπουλος, Θάνος Πετρέλης, Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκος Οικονομοπουλος, Γιώργος Τσαλίκης, Βασίλης Καρράς, Γιώργος Μαζωνάκης και Καλομοίρα.

Η Έλλη Κοκκίνου έχει κάνει πάνω από 160.000 πωλήσεις σε άλμπουμ, με βάση τα στοιχεία της IFPI Greece. Στις 14 Μαρτίου 2010, σε εκπομπή που έγινε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για τις καλύτερες Ελληνίδες τραγουδίστριες από το 1960 μέχρι και το 2010, η Έλλη βρέθηκε στο νούμερο 27.