Η Μάρα Ζαχαρέα αποκαλύπτει τα πάντα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Ποια η πραγματική τους σχέση;

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μάρα Ζαχαρέα αποκαλύπτει τα πάντα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Ποια η πραγματική τους σχέση;

Η Μάρα Ζαχαρέα αποκαλύπτει τα πάντα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το ποια είναι η πραγματική τους σχέση. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Star δεν δίστασε να μιλήσει για τα πάντα.

Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με την οικοδέσποινα του Happy Day, αλλά και πώς οι δυο τους έγιναν φίλες και την καθημερινή τους ρουτίνα.

Όλα όσα ανέφερε η Μάρα Ζαχαρέα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την πραγματική τους σχέση

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Η φιλία μας με τη Σταματίνα ξεκίνησε πάρα πολύ απλά. Δηλαδή έχουμε και οι δύο σπίτι στην Πάρο και ένα καλοκαίρι βρεθήκαμε στις διπλανές ξαπλώστρες. Εγώ με τον άντρα μου και τα παιδιά μου και εκείνη με τον άντρα της και τα παιδιά της. Όταν είναι δυο πρόσωπα της τηλεόρασης, που μπορεί να μην έχουν συναντηθεί ξανά, αλλά σίγουρα γνωρίζει το ένα το άλλο… Μιλήσαμε. Γιατί δεν είναι ωραίο να είναι δίπλα σου και να μη γυρίσεις να πεις ένα γεια. Και κάπως έτσι…

Μια δυο μέρες συμπέσαμε στην ίδια παραλία, αρχίζαμε και μιλάγαμε όλοι μαζί. Εγώ με τη Σταματίνα, ο Θόδωρος με τον Θέμη. Είδαμε ότι είχαμε θέματα να συζητήσουμε και έτσι ξεκίνησε η παρέα. Δηλαδή το καλοκαίρι είμαστε πιο πολύ μαζί. Τον χειμώνα βρισκόμαστε, αλλά όχι τόσο συχνά. Πιο αραιά, γιατί είναι πολλές οι υποχρεώσεις».

Δείτε το άτομο το οποίο δεν αποχωρίζεται η Μάρα Ζαχαρέα

Η Μάρα Ζαχαρέα είναι ολόιδια με την μητέρα της και η φωτογραφία που ανέβασε μας άφησε κάγκελο με την ομοιότητα που έχουν οι δυο τους.

Ειδικότερα η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια γλυκιά ανάρτηση για την μανούλα της, με την οποία θα γιορτάσει χωριστά φέτος το Πάσχα, λόγω και της απαγόρευσης που έχει φέρει ο ιός. Λέγοντας μας λοιπόν ότι "μένουμε σπίτι" και στέλνοντας ένα όμορφο μήνυμα για τις μανούλες, η δημοσιογράφος μας έδειξε την δική της μαμά.

Η ίδια θα περάσει το Πάσχα με την οικογένειά της και με αφορμή το πόσο θα της λείψει η μαμά της μας είπε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα τα εξής: "Όλοι τέτοιες μέρες θέλουμε τη μαμά μας... αλλά τι να κάνουμε... «Μένουμε σπίτι»". Δείτε βέβαια εδώ και τις φωτογραφίες από την βόλτα που είχε πάει, προ απαγόρευσης, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Τι έκαναν;

Ωστόσο οι δυο τους είδαμε ότι μοιάζουν πάρα πολύ, δεν νομίζετε;