Νίκος Μουτσινάς: Αλλαγή «βόμβα» για το Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΙ

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Μουτσινάς: Αλλαγή «βόμβα» για το Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΙ

Μια αλλαγή «βόμβα» έγινε γνωστή για τον Νίκο Μουτσινά και την καθημερινή ψυχαγωγική του εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μπορεί ο παρουσιαστής να γύρισε με αλλαγές λόγω κορωνοϊού, αφού πλέον είναι home edition, ωστόσο έρχονται και άλλες.

Συγκεκριμένα, η αποκάλυψη για την αλλαγή της πιο επιτυχημένης εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης των τελευταίων 2 χρόνων, έγινε μέσα από το Happy Day. Λεπτομέρειες έδωσε η δημοσιογράφος, Τίνα Μεσσαροπούλου.

Όπως αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, το Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά θα αυξήσει τις ώρες προβολής του. Συγκεκριμένα, μετά την επιστροφή του η εκπομπή είχε λιγότερη ώρα προβολής στον αέρα του ΣΚΑΙ, καθώς μετά ξεκινούσε η ενημερωτική «Εξελίξεις live» λόγω του κορωνοϊού.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η ενημερωτική εκπομπή με παρουσιαστές την Εύα Αντωνοπούλου και τον Νίκο Στραβελάκη, σταματάει από τον ΣΚΑΙ, και το Καλό Μεσημεράκι αποκτά ξανά την κανονική του διάρκεια, με αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται περίπου στις 5 το απόγευμα

Νίκος Μουτσινάς Καλό Μεσημεράκι ΣΚΑΙ

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε μια αποκάλυψη για τον Νίκο Μουτσινά και τη συνεργασία τους στον «Πρωινό Καφέ».

Ωστόσο, δείτε και την ανακοίνωση «βόμβα» του Νίκου Μουτσινα για το τέλος της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΙ

Πριν από λίγα λεπτά, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το, «Καλό Μεσημέρακι», έδωσε στους τηλεθεατές του την ημερομηνία για το τέλος μιας και σε λίγο καιρό η εκπομπή του ρίχνει αυλαία και ανανεώνει το ραντεβού της για τον Σεπτέμβρη.

Μπορεί να επέστρεψε μόλις πριν από λίγο καιρό στον αέρα του ΣΚΑΪ, ωστόσο βρισκόμαστε πολύ κοντά στο τέλος της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, κάτι που θέλησε να μάθει και ο ίδιος σήμερα το μεσημέρι ενώ βρισκόταν στον αέρα.

Συγκεκριμένα, ρώτησε «Πότε τελειώνουμε», με το κοντρόλ να του απαντά πως πρόκειται να ρίξουν αυλαία προς τα τέλη Ιουνίου, ενώ τις προάλλες ο παρουσιαστής έμεινε «κάγκελο» με κάτι που άκουσε στον αέρα της εκπομπής του.

Νίκος Μουτσινάς τέλος εκπομπής

«Τέλη Ιουνίου. Το ξέρουμε όλοι ή μόνο το λέμε μεταξύ μας στα γραφεία. Ααα μεταξύ μας, ωραία. Αν μας ακούνε στον ΣΚΑΪ, τα φιλιά μας πολλά, καλό καλοκαίρι να έχουμε παιδιά» είπε αρχικά ο παρουσιαστής, ο οποίος στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως η εκπομπή πρόκειται να τελειώσει στις 26 Ιουνίου.