Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τον ρώτησαν πόσο... τον έχει και δεν φαντάζεστε τι απάντησε!

Θα κλάψετε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τον ρώτησαν πόσο... τον έχει και δεν φαντάζεστε τι απάντησε!

O Γιάννης Τσιμιτσέλης δέχτηκε μια πικάντικη ερώτηση στο Instagram του, αφού κάποιος follower τον ρώτησε πόσο τον έχει και δεν φαντάζεστε τι απάντησε. Απολαυστικός και με μπόλικο χίουμορ μας έκανε να γελάσουμε με την απάντηση του.

Ο ηθοποιός είναι ενεργός χρήστης στα social media, αφού μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του είτε σε αναρτήσεις είτε στα Insta Stories.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποφάσισε αυτή την φορά να να κάνει ένα Q&A και να απαντήσει στις ερωτήσεις που είχαν να του κάνουν οι διαδικτυακοί του φίλοι. Σαν δημόσιο πρόσωπο που είναι το προφιλ του είναι ανοιχτό με αποτέλεσμα να δέχεται διάφορες ερωτήσεις ακόμα και περίεργες.

Έτσι κάποιος από τους followers τους, αποφάσισε να ρωτήσει τον ηθοποιό πόσο... τον έχει. Εκείνος από πλευράς του, δεν δίστασε να δώσει μια χιουμοριστική απάντηση.

«Τον έχω λίγο καιρό και δεν μου έχει πει» απάντησε ο ηθοποιός στην πικάντικη ερώτηση που δέχτηκε, δείτε εδώ και τι απάντησε όμως για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Κατερίνας Γερονικολού.

Δείτε την ανάρτηση:

Γιάννης Τσιμιτσέλης Instagram

Ωστόσο ο Γιάννης Τσιμτσέλης εκτός από την πικάντικη ερώτηση που δέχτηκε πριν λίγο καιρό έκανε και μια αποκάλυψη για την σύντροφο του

Για την σχέση που έχει με την κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη, απάντησε η Κατερίνα Γερονικολού η οποία βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή της ΕΡΤ.

Ειδικότερα η ηθοποιός κάθισε μαζί με την Μιμή Ντενίση και συζήτησαν στην εκπομπή "Σημείο Συνάντησης" με τις δύο γυναίκες να μιλούν μεταξύ άλλων και για την μητρότητα.

"Αυτή την ερώτηση την έκανα πρόσφατα στη μαμά μου. Της είπα πολύ ειλικρινά αν θα ήμουν καλή μαμά. Μου είπε “ναι”. Είμαι τόσο ερωτευμένη με τη δουλειά και τόσο ευτυχισμένη προσωπικά. Όλο αυτό επειδή με ικανοποιεί σε ένα τεράστιο βαθμό, με έχει μουδιάσει και απλά το απολαμβάνω" είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γερονικολού, απαντώντας σε ερώτηση της Ντενίση, για το αν πιστεύει ότι θα γίνει καλή μητέρα. Δείτε ωστόσο και πως περνά τον χρόνο της στο σπίτι η ηθοποιός. Τι είναι αυτό που κάνει;

"Αν γίνει θα είσαι μια πολύ καλή μαμά. Είσαι ήδη με το παιδί του Γιάννη. Έχετε μια πολύ ζεστή σχέση που τη βλέπω και στο θέατρο. Και αυτό είναι πάρα πολύ σπουδαίο" είπε από την μεριά της η Μιμή Ντενίση σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε προηγουμένως η Γερονικολού.

Ορίστε και το βίντεο από την εκπομπή