Δανάη Μπάρκα: Έβαλε ψεύτικες βλεφαρίδες! Άλλαξε το πρόσωπό της

Μας έδειξε φωτογραφία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δανάη Μπάρκα: Έβαλε ψεύτικες βλεφαρίδες! Άλλαξε το πρόσωπό της

Μια φωτογραφία της ανέβασε η Δανάη Μπάρκα στο Instagram και είδαμε την αλλαγή που "έφεραν" στο πρόσωπό της οι ψεύτικες βλεφαρίδες. Δείτε την ανάρτηση που έκανε.

Ειδικότερα η όμορφη ηθοποιός θέλησε, όπως όλοι μας αυτές τις ημέρες, να αδράξει την ευκαιρία της άρσης των μέτρων και να περιποιηθεί τον εαυτό της. Άλλωστε τόσο καιρό είμαστε κλεισμένοι μέσα, με τα κομμωτήρια και τα λοιπά καταστήματα να είναι κλειστά.

Έτσι τώρα που τα πράγματα αρχίζουν και αλλάζουν σιγά σιγά, η ηθοποιός θέλησε και αυτή με την σειρά της να κάνει ένα μποτέ. όπως θα δείτε και στο story που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, έβαλε ψεύτικες βλεφαρίδες και της πάνε πολύ. Μάλιστα δεν το παράκανε, καθώς είναι διακριτικές και το αποτέλεσμα την δικαιώνει πλήρως.

Η Δανάη Μπάρκα λοιπόν, που πρωταγωνιστεί σε νέο σποτ κατά της πανδημίας με μερικούς ακόμα διάσημους συνεργάτες της, ανέβασε την φωτογραφία που ακολουθεί.

Δανάη Μπάρκα με ψεύτικες βλεφαρίδες

Τι ανακοίνωσε έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την Δανάη Μπάρκα, που έβαλε ψεύτικες βλεφαρίδες και άλλαξε τελείως το πρόσωπό της;

Στην κουζίνα μπήκαν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου και μαγείρεψαν μια πίτσα, ενώ μαζί τους είχαν και την Βριησίδα Ανδριώτου.

Οι δυο κυρίες πέρα από συνεργάτιδες, είναι και πολύ καλές φίλες, αφού η Έλενα Χριστοπούλου μανατζάρει εδώ και χρόνια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έχουν μία άριστη συνεργασία μεταξύ τους.

Χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε στο ποστ της, "Pizza day! Σπιτική πίτσα με το family! Με έτοιμο προζύμι thebakersgr με αγάπη, χαρά, φαντασία και πολύ γέλιο! Αν δεν έχεις φτιάξει ούτε εσύ πίτσα ξανά δες το βίντεο, μάθε ότι μπορείς και γέλα με την ψυχή σου! elena_hristopoulou vassiliki_roussou"

Οι τρεις τους λοιπόν μπήκαν στην κουζίνα και μαγείρεψαν μια πίτσα. Η Έλενα Χριστοπούλου είναι και φίλη με την Δανάη Μπάρκα. Η ηθοποιός είναι γνωστό ότι διαθέτει χιούμορ και θέλησε λίγο να πειράξει τις τρεις κυρίες.

Έτσι ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram όπως έκαναν και εκείνες να μαγειρεύει πίτσα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναδημοσίευσε το ποστ και έγραψε «Το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω όταν βγούμε είναι να γνωρίσω την Δανάη Μπάρκα»