«Βόμβα»! Τέλος από τον ΣΚΑΪ πασίγνωστη εκπομπή

Εξελίξεις στο κανάλι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Βόμβα»! Τέλος από τον ΣΚΑΪ πασίγνωστη εκπομπή

"Βόμβα" από το κανάλι του ΣΚΑΪ με μια πασίγνωστη εκπομπή να τελειώνει. Την ίδια ώρα εξελίξεις έχουμε και με ορισμένα ακόμα τηλεοπτικά προγράμματα του καναλιού. Δείτε τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day. Ποια αυτά που μας περιμένουν;

Οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό, είχαν φέρει τα πάνω κάτω στα τηλεοπτικά προγράμματα, με τις αλλαγές να είναι πολλές αφού ορισμένες ψυχαγωγικές εκπομπές, διέκοψαν την προβολή της ή άλλαξαν προσωρινά, ώστε να δώσουν την θέση τους σε ενημερωτικές. Ωστόσο σταδιακά τα πράγματα γυρνούν στην κανονική τους ροή.

Έτσι λοιπόν μέσα από την εκπομπή Happy Day μάθαμε ότι τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν οι εκπομπές "Newsroom" με τους Καμπουράκη και Υποφάντη και το "Εξελίξεις LIVE" με την Εύα Αντωνοπούλου και ο Νίκος Στραβελάκης.

Ακόμα εξελίξεις έρχονται και για τον Δημήτρη Καμπουράκη, που γυρνά στην ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή "Ακραία Φαινόμενα". Την ίδια ώρα, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει αλλάζει ξανά και η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Μετά την "βόμβα" με την πασίγνωστη εκπομπή που τελειώνει ας δούμε όμως και την καταγγελία που έγινε στον αέρα του ΣΚΑΪ

O Γιάννης Τζούνος και Χρήστος Κούτρας σάστισαν όταν άκουσαν τον γιατρό Γιάννη Υφαντόπουλο να τους λέει πως κόλλησε τον ιό στον ΣΚΑΙ.

Μπορεί οι ζωντανές συνδέσεις ακόμα και με safe καλεσμένους να προκαλέσουν εκπλήξεις, όπως αυτό που έγινε το πρωί της Παρασκευής. Στην εκπομπή «Αταίριαστοι» λοιπόν, οι δημοσιογράφοι είχαν καλεσμένο σε ζωντανή σύνδεση, τον καθηγητή, Γιάννη Υφαντόπουλο που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε αν τον κόλλησε σε ένα ταξίδι στην Τσεχία που είχε πάει, εκείνος άφησε τους παρουσιαστές "κάγκελο" καθώς είπε.

Γιάννης Υφαντόπουλος σε εκπομπή του ΣΚΑΪ

«Όχι, κόλησα σε μία από τις εκπομπές του ΣΚΑΙ που είχα έρθει και συμμετείχα με κάποιους συναδέλφους, τους οποίους δεν θέλω να ονομάσω», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ξεκαθάρισε ένας συνάδελφός του γιατρός δεν είχε πάρει τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και κόλλησε τους υπόλοιπους,

TAGS