Σάλος στο Buckingham - Από εκεί ψωνίζει τα ρούχα της η Kate Middleton

Και είναι πάμφθηνα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάλος στο Buckingham - Από εκεί ψωνίζει τα ρούχα της η Kate Middleton

Κανονικός σάλος έχει προκληθεί στο Buckingham από τη μέρα που έγινε γνωστή η είδηση για το σημείο από το οποίο επιλέγει να ψωνίζει η Kate Middleton τα ρούχα για εκείνη αλλά και για τα παιδιά της, πηγαίνοντας για ακόμα μία φορά κόντρα στους κανόνες της βασιλικής οικογένειας.

Η Kate Middleton είναι μία πολύ σύγχρονη γυναίκα η οποία από την πρώτη κιόλα στιγμή που μπήκε στο παλάτι αφού παντρεύτηκε τον διάδοχο του θρόνου, θέλησε να κάνει τα πράγματα με τον δικό της τρόπο και να μην ακολουθήσει τα οπισθοδρομικά πρωτόκολλα.

Παράλληλα ωστόσο η Kate Middleton ε΄ναι ένα από τα πρόσωπα που αγαπάνε τη μόδα όσο τίποτα άλλο και αυτό φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση. Το ίδιο φροντίζει να κάνει και για τα τρία παιδιά της τα οποία είναι fashion icons από τη μέρα που γεννήθηκαν.

Από εκεί ψωνίζει τα ρούχα της η Kate Middleton

Ωστόσο αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν επιθυμεί πάντα να αγοράζει τα ρούχα της από high fashion κολεξιόν. Μάλιστα πρόσφατα, στα γενέθλια του Λούις φόρεσε ένα φόρεμα από τη συλλογή Ghost το οποίο κοστίζει μόλις 90 λίρες, ενώ την έχουμε δει και με ρούχα από τα Massimo Dutti.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν βρετανικά μέσα, μερικά από τα ρούχα που φοράνε τα παιδιά της είναι fast fashion και μπορεί να κοστίζουν από 12 λίρες, όπως αυτό που φόρεσε η πριγκίπισσα Σάρλοτ για τα γενέθλιά της.

Ωστόσο ο κανόνας αυτός δεν ισχύει πάντα για την Kate Middleton, η οποία δε δίστασε να δανειστεί από τη βασιλική οικογένεια ένα κειμήλιο φόρεμα το οποίο αξίζει πάρα πολλά χρήματα προκειμένου να το φορέσει σε ένα από τα ταξίδια που έκανε με τον σύζυγό της και διάδοχο του θρόνου, William. Δείτε εδώ το μοναδικό κομμάτι που της δάνεισαν.