Χαμός με το MasterChef: Τα νέα «τσουχτερά» σχόλια του Ηλία για την Κατερίνα

«Ήταν αδύναμη...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός με το MasterChef: Τα νέα «τσουχτερά» σχόλια του Ηλία για την Κατερίνα

Ο χαμός στο MasterChef συνεχίζεται μιας και ακόμα και τώρα που οι παίκτες έχουν φύγει από το σπίτι δίνουν μπόλικο υλικό στη δημοσιότητα, με τον Ηλία Κιαζόλι να κάνει μεριά νέα «τσουχτερά» σχόλια για την Κατερίνα και την αποχώρησή της.

Η Κατερίνα Λένη έφυγε από τον διαγωνισμό και τα σχόλια για την αποχώρησή της έχουν πέσει «βροχή» από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Ένας από αυτούς που δε θα μπορούσε να μην μιλήσει για την Κατερίνα και την αποχώρησή της, ήταν φυσικά ο Ηλίας ο οποίος δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις μαζί της, αφού είχε μπει στο στόχαστρό της από την πρώτη μέρα μαζί με τον Γιώργο.

Έτσι ο Ηλίας, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Στην Φωλιά των ΚουΚου», θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δικαίως έφυγε η Κατερίνα αφού ήταν η παίκτρια με την πιο αδύναμη προσπάθεια και πως δεν μπόρεσε να καταλάβει τον λόγο για τον οποίο η ψυχολογία της ήταν τόσο πεσμένη κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

Τα «τσουχτερά» σχόλια που έκανε ο Ηλίας για την Κατερίνα του MasterChef

«Δεν περίμενα να φύγει η Κατερίνα πριν την τελική δεκάδα. Βέβαια, ήταν δίκαιη αποχώρηση γιατί ήταν η πιο αδύναμη προσπάθεια από τις άλλες δύο, αφού έλειπαν κάποια στοιχεία από το πιάτο», δήλωσε.

Ενώ, συνέχισε λέοντας: «Είναι συναισθηματικός άνθρωπος και αρκετές φορές στεναχωριέται. Δεν ξέρω τι έγινε εκείνη την ημέρα και στεναχωρήθηκε τόσο πολύ. Δεν κατάλαβα γιατί η διάθεσή της ήταν πεσμένη».

Παράλληλα, ο Ηλίας Κιαζόλι πρόβλεψε και την τελική τετράδα, λέγοντας πως σε αυτή θα βρίσκονται ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο Σταυρής Γεωργίου, ο Δημήτρης Μπέλλος και ο Γιώργος Λασκαρίδης, ενώ εμείς σας έχουμε ένα ζουμερό spoiler για το επεισόδιο της Δευτέρας. Δείτε το εδώ.