Ανανέωση στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου - Φωτογραφία από το υπνοδωμάτιο

Τι αλλάζουν στο εσωτερικό του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανανέωση στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου - Φωτογραφία από το υπνοδωμάτιο

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος πήραν την απόφαση μετά το τέλος της καραντίνας να κάνουν μια ανανέωση στο σπίτι τους. Η ηθοποιός, έκανε την αποκάλυψη με μια φωτογραφία που δημοσίευσε από το υπνοδωμάτιο της κόρης της.

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική του ζωή. Πέρασε μαζί τους δύο μήνες της καραντίνας, ενώ συνεχώς στο πλευρό του, είχε την κόρη της ηθοποιού, Εύα, την οποία έχει αποκτήσει από το γάμο της, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, προσπάθησαν να περάσουν την καραντίνα στο σπίτι τους, όσο πιο όμορφα και εποικοδομητικά μπορούσαν. Συνεχώς, έμπαιναν στην κουζίνα τους όπου μαγείρευαν διάφορες αγαπημένες τους λιχουδιές, ενώ όταν είχε καλό καιρό έβγαιναν στον κήπο του σπιτιού τους, ο οποίος είναι καταπράσινος και πανέμορφος.

Πολλές φορές, το ζευγάρι μέσα από διάφορες αναρτήσεις που έχει πραγματοποιήσει μας έχει δείξει τον πανέμορφο κήπο της. Μάλιστα, σε μια ανάρτηση είδαμε που είχε πάρει το ποδήλατο της Εύας και έκανε κόντρες. Τα στιγμιότυπα που θα δείτε εδώ και... αδιανόητα.

Η ανανέωση στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Η Βάσω Λασκαράκη εν μέσω καραντίνας είχε βγάλει από κουτιά και από ντουλάπες, όλα τα παιχνίδια της κόρης της, Εύας, αφού δεν είχε σχολείο ούτε και εξωτερικές δραστηριότητες. Καθημερινά μάλιστα, έπαιζαν μαζί κούκλες, ενώ έφτιαξαν και παζλ που είναι μια από τις αγαπημένες της συνήθειες.

Ωστόσο, με το τέλος της καραντίνας και την επιστροφή στην καθημερινότητα μαμά και κόρη έκατσαν να μαζέψουν τα παιχνίδια όλα και να τα βάλουν σε τάξη, αφού τα σχολεία θα ξεκινήσουν, ενώ και η Βάσω Λασκαράκη σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει τα γυρίσματα. Ωστόσο, να σημειώσουμε πως δεν θα ξεκινήσουν με όλους τους ηθοποιούς, αφού ένα κεντρικό και αγαπημένο όνομα της σειράς «Έρωτας Μετά» έχει μπει σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού. Δείτε τι του έχει συμβεί.

Βάσω Λασκαράκη κόρη σπίτι