Μαντώ Γαστεράτου: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη

«Αυτή η γυναίκα είναι...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαντώ Γαστεράτου: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη

Μέσα από μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε η Μαντώ Γαστεράτου, θέλησε να πει όλη την αλήθεια για την σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη και τη συνεργασία τους μέσα από την εκπομπή της στον ALPHA, με την ίδια να μην διστάζει να αποκαλύψει τα πάντα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, που πριν από λίγο καιρό έγινε μανούλα, μίλησε στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη, και μεταξύ άλλων θέλησε να αναφερθεί στη βάφτιση του γιου της, στην αλλαγή της ζωής της λόγω του κορωνοϊού αλλά και στη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη.

Η Μαντώ Γαστεράτου δεν έκρυψε πως η σχέση της με την παρουσιάστρια είναι άριστη και μάλιστα μέσα από αυτά που είπε αποκάλυψε πως είναι μία πολύ ξεχωριστή γυναίκα.

Στο μεταξύ, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία αμφιλεγόμενη δήλωση πριν από λίγες μέρες, σχετικά με το μέλλον της στο κανάλι. Δείτε εδώ το αποστομωτικό της σχόλιο.

Αυτά είπε η Μαντώ Γατεράτου για την αλήθεια για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη

«Λέμε να τον βαπτίσουμε τον Σεπτέμβριo στην Ανάβυσσο ή σε κάποια άλλη ενορία εκεί κοντά. Προς το παρόν δεν έχω έρθει σε επαφή με τη Mητρόπολη, καθώς είμαστε σε αναμονή εξελίξεων», αποκαλύπτει η ίδια στην εφημερίδα «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη.

Η ίδια, μάλιστα, λέει ότι θα δώσει στο παιδί το όνομα του πεθερού της, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία. «Θα τον πούμε Γιώργο -έτσι λένε τον πεθερό μου- και νονοί θα είναι ο κολλητός φίλος του άνδρα μου, Γιάννης Καρβέλας, και ο συνεργάτης μου και πολύ καλός μου φίλος Δημήτρης Καρέτζος».

«Εχουν αλλάξει όλα στη ζωή μου. Οταν έκανα παιδί, ένιωσα ότι ενηλικιώθηκα. Κάνω πιο ουσιαστικά και ρεαλιστικά όνειρα για το παιδί μου. Περιμένω να το δω να χαμογελάσει, να μπουσουλήσει, να περπατήσει. Απλά, αλλά ουσιαστικά πράγματα», αναφέρει η Μαντώ Γαστεράτου.

Φυσικά, η συζήτηση πήγε και στην Ελένη Μενεγάκη, αφού η ίδια είναι ένα από τα πρόσωπα της εκπομπής της. Μιλάει με θαυμασμό για την οικοδέσποινα της εκπομπής «Ελένη» και κυριολεκτικά στάζει μέλι. «Η συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη είναι η καλύτερη που είχα ποτέ. Δεν υπάρχει η γυναίκα αυτή. Είναι θεά. Μου έχει φερθεί πολύ όμορφα», είπε χαρακτηριστικά.