Ξεσπά πρώην παίκτης του Survivor - «Μας βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό»

Περνάει δύσκολες ώρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεσπά πρώην παίκτης του Survivor - «Μας βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό»

Μέσα από δηλώσεις που έκανε ένας πρώην παίκτης του Survivor, δεν άντεξε και ξέσπασε για την όλη κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό και τα μέτρα που έχουν επιβληθεί στους ιδιοκτήτες καταστημάτων, σχολιάζοντας πως η κατάσταση είναι τόσο ασφυκτική, σαν να βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό.

Ο λόγος για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο οποίος έχει κατάστημα στην Αγία Παρασκευή και έτσι σήμερα εμφανίστηκε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και αναφέρθηκε στην όλη κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή με τις εξελίξεις των επεισοδίων που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Ο «μισθοφόρος» εξέφρασε την ανησυχία του για τα όσα έχουν συμβεί και παράλληλα, θέλησε να μιλήσει και για τις δύσκολες καταστάσεις που περνούν οι καταστηματάρχες, ενώ μιας και είπαμε για Survivor, τα μάθατε για τον παίκτη που χώρισε; Δείτε εδώ όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Το ξέσπασμα του Κώστα Αναγνωστόπουλου από το Survivor

Δύσκολες ώρες περνάει και ο Στέλιος Κρητικός από το Survivor

Μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό», ο Στέλιος Κρητικός εμφανίστηκε μαζί με τους γιους του και μίλησε για το πώς βιώνει την καραντίνα, αλλά και για το κλείσιμο της σχολής θεάτρου και χορού που άνοιξε πριν από λίγο καιρό με την γυναίκα του.

Το συγκεκριμένο συμβάν τον έχει στεναχωρήσει πολύ και περιμένει πως και πως να γίνει άρση των περιοριστικών μέτρων και να μπει και πάλι να δουλέψει στη σχολή του.

Στη σύνδεση με το σπίτι, η μικρή Κόμισσα έκλεψε τις εντυπώσεις με το νάζι και τα σκέρτσα της ενώ ο Μιχαήλ Άγγελος είπε πως ασχολείται με το μόντελινγκ ενώ ο αδελφός του Άρης θέλει να ασχοληθεί με το θέατρο, με την ευτυχισμένη οικογένεια να ανεβάζει πριν από λίγες μέρες ένα απολαυστικό βίντεο στο TikTok.

TAGS