J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχωρεί

Μεγάλη απογοήτευση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχωρεί

Οι αποχωρήσεις ξεκίνησαν ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα στο J2US, και έτσι σήμερα είδαμε ακόμα ένα ζευγάρι που αποχωρεί από το τραγουδιστικό show, έχοντας συγκεντρώσει χαμηλή βαθμολογία αλλά και τις λιγότερες ψήφους από το κοινό.

Όλα τα ζευγάρια έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι, ωστόσο ένα από αυτά δεν τα κατάφερε και χρειάστηκε να φύγει από το show του Open.

Ο λόγος για την Νικολέττα Καρρά και τον Βαλάντη οι οποίοι είχαν μείνει στον τέλος προτεινόμενοι μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και τη Χρύσπα, ενώ πολλά είχαν ακουστεί για διπλή αποχώρηση, δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ.

Η Νικολέττα Καρρά και ο Βαλάντης, ερμήνευσαν το τραγούδι Let's Get Loud, και μολονότι αποκόμισαν μερικά καλά σχόλια, δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Πριν ακόμα ανακοινωθεί η αποχώρηση από το J2US, το twitter οργίασε κανονικά

Και πάλι σήμερα με την νέα εκπομπή του J2US, έγινε τρελό γλέντι στο Twitter και όχι άδικα, αφού ήταν ένα πολύ γεμάτο επεισόδιο με επικές ατάκες, και την Άσπα Τσίνα στο προσκήνιο, με πολλούς να χρησιμοποιούν την επική ατάκα της «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου»!

Το σημερινό επεισόδιο είχε απ' όλα! Σχόλια, τραγούδια, ίντριγκες. Ο εκνευρισμός της Άσπας Τσίνα και οι επικές αντιδράσεις του Σταμάτη Φασουλή, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των τουιτεράδων, με πολλούς από αυτούς να σχολιάζουν επίσης το τρελό μαλλί της Βίκυς Κάβουρα και την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Φυσικά ένα από τα σημεία που «έκλεψαν» την παράσταση από το σημερινό επεισόδιο, ήταν το «καρφί» της Δέσποινας Βανδή προς τον Τρύφωνα Σαμαρά. Δείτε εδώ τι σχολίασε για την κόντρα τους.

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα tweets που έκαναν κανονικό «γλέντι»!