Ανατρίχιασε ο Νίκος Μουτσινάς για το θάνατο της μαμάς του - «Τελείωσε το παιχνίδι μας κέρδισες...»

Τσάκισε κόκαλα με τα λόγια του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατρίχιασε ο Νίκος Μουτσινάς για το θάνατο της μαμάς του - «Τελείωσε το παιχνίδι μας κέρδισες...»

Για τον θάνατο της μαμάς του μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς με αφορμή την γιορτή της μητέρας. Ο παρουσιαστής ανατρίχιασε με το μακροσκελές κείμενο του και τη φωτογραφία της, όπου έγραψε μεταξύ άλλων «Τελείωσε το παιχνίδι μας κέρδισες μαμά».

Πριν από περίπου πέντε χρόνια ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» έχασε τη μητέρα του και βυθίστηκε στο πένθος. Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξη του, χρειάστηκε ένας χρόνο για να τον ξεπεράσει αφού είχαν τις καλύτερες σχέσεις ανάμεσα τους και εκείνος την λάτρευε.

«Η μαμά μου ήταν πάντα υπερπροστατευτική. Όταν πέθανε "κρατήθηκα" από τη γιατρό μου. Ο μεγαλύτερος μου φόβος ήταν να μη χάσω τη μητέρα μου. Πέρασα το πένθος μόνος μου» είχε πει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς σε παλιά συνέντευξη του για την απώλεια που έζησε.

Σήμερα, με αφορμή λοιπόν την γιορτή της μητέρας, ο παρουσιαστής θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της την οποία συνόδευσαν μερικά ανατριχιαστικά λόγια.

Τι κείμενο του Νίκου Μουτσινά για το θάνατο της μητέρας του που ανατρίχιασε

«Την καλησπέρα μου.. Να σας γνωρίσω την Φροσούλα.. Το κορίτσι αυτό στα 20 του έγινε μητέρα και από εκείνη την στιγμή το μόνο της μέλημα ήταν να είναι καλή μαμά και να την αγαπάει ο γιος της. Έκανες τα πάντα για να μου είσαι απαραίτητη. Έκανες τα πάντα για να είμαι ευτυχισμένος. Έκανες τα πάντα για να μην στεναχωριέμαι. Έκανες τα πάντα για να έχω αυτά που θέλω. Έκανες τα πάντα για να είσαι μοναδικη στην ζωή μου. Έκανες τα πάντα για να ξέρω ότι είσαι δίπλα μου ότι κι αν γίνει. Έκανες τα πάντα για να είσαι τα πάντα για μένα.. Και μετά, ξαφνικά έφυγες..έτσι, χωρίς να καταλάβω το γιατί… Και έμεινα να σκέφτομαι γιατί το έκανες αυτό.. Πάντα μου έλεγες οτι η μάνα ξέρει.

Όποτε φαντάζομαι ότι ήξερες τι έκανες.. και μάλλον και αυτό το έκανες για μένα.. Αρχίζω να το καταλαβαίνω.. δεν είναι το αγαπημένο μου σενάριο..και δεν σου πηγαίνουν και οι δραματικοί ρόλοι.. Αλλά εσύ ξέρεις.. Δεν σε θυμήθηκα σήμερα.. δεν έχω σταματήσει να σε σκέφτομαι ούτε στιγμή. Θα το πω.. τελείωσε το παιχνίδι μας.. κέρδισες μαμά.. Είσαι αναντικατάστατη. Είσαι μοναδική. Είσαι η πιο ζέστη και δυνατή μου σκέψη.. Κατάφερες να σε αγαπάω όπως ήσουν, με τα καλά σου και τα δύσκολα σου. ΥΓ: να ξέρεις δεν σε χόρτασα» είναι τα λόγια με τα οποία ο Νίκος Μουτσινάς συνόδευσε τη φωτογραφία της μητέρας του.

Να σημειώσουμε πως, από την άλλη στα επαγγελματικά του διανύει μια όμορφη περίοδο. Ωστόσο, πριν μερικές ημέρες, ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι». Δείτε τι συμβαίνει.