Με τσάντα 65.000 ευρώ ο Λάκης Γαβαλάς στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου - Θα πάθετε σοκ μόλις τη δείτε

Το αποκάλυψε ο ίδιος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με τσάντα 65.000 ευρώ ο Λάκης Γαβαλάς στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου - Θα πάθετε σοκ μόλις τη δείτε

Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Μαζί Σου και εμφανίστηκε στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου, κρατώντας μία τσάντα η οποία άξιζε 65.000 ευρώ όπως αποκάλυψε, και είναι σίγουρο πως μόλις τη δείτε, θα πάθετε κανονικό σοκ!

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μας έχει συνηθίσει σε πολύ γκράντε εμφανίσεις και έτσι σήμερα δε θα μπορούσε να εμφανιστεί με κάτι λιγότερο στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Φορώντας μία μάσκα στο πρόσωπο και κρατώντας μία εντυπωσιακή τσάντα, ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε πως αυτή η τσάντα κοστίζει 65.000 ευρώ, ενώ στο internet την έχει εντοπίσει και με 150.000 ευρώ.

Η Τατιάνα Στεφανίδου έπαθε σοκ με την τιμή που άκουσε ενώ στη συνέχεια ο σχεδιαστής δε δίστασε να μιλήσει κυριολεκτικά για όλους και για όλα.

Με τσάντα 11.000 ευρώ ωστόσο εμφανίστηκε και η Ελένη Μενεγάκη και μείναν όλοι παγωτό! Δείτε την εδώ τώρα!

Με αυτή την τσάντα που κοστίζει 65.000 ευρώ εμφανίστηκε ο Λάκη Γαβαλάς στην Τατιάνα Στεφανίδου

«Ο κόσμος του luxury δεν καταλαβαίνει από κορονοϊό. Και τώρα θα γίνουν ακόμα πιο luxury… Πρέπει να την αφήσουμε ήρεμη αυτή τη μερίδα ανθρώπων… Αν αυτοί ανακυκλώνουν σωστά το χρήμα που βγάζουν γιατί όχι; Μην λέμε συνέχεια για το luxury, γιατί αυτό δίνει πραγματικά χρήματα σε πάρα πολύ κόσμο…» είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Όσο για το μέλλον του στο My Style Rocks, ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε: «Δεν έχω ιδιαίτερες πληροφορίες. Το κανάλι σαφώς και θέλει να έχει ψυχαγωγία. Υπάρχει μια παραγωγή, η οποία εξαρτάται από εξωτερικούς συνεργάτες που είναι από την γειτονική Τουρκία. Πτήσεις δεν υπάρχουν, οπότε δεν υπάρχει πρόσβαση να έρθουν. Άρα υπάρχουν τεχνικά πράγματα, που αυτά θα αποφασίσουν τι θα κάνουμε. Δεν είναι αν θέλει το κανάλι ή ο παραγωγός…» .

Για την «κόντρα» με τον Τρύφωνα Σαμαρά: «Είμαι tv persona. Εγώ δεν λέω κιτς έναν άνθρωπο ολοκληρωτικά. Αλλά αν δω ότι φοράει κάποιο κάτι που θεωρώ ότι είναι κιτς θα το πω. Ίσως επειδή είναι εύπλαστος, μπορεί να του είπαν να ντυθεί έτσι και να το έκανε.Ήταν κιτς, δεν το παίρνω πίσω… Επειδή είπε ότι με στήριξε, μπορεί να δει κόσμος και να κρίνει πώς ήταν ο καθένας… Το κιτς το καταδικάζω, δεν το ξέρω… Η μνεία μου ήταν στον Στέφανο Βασιλάκη επειδή είχαμε κάνει μαζί το χτένισμα. Όχι ότι δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος. Δεν παίρνω πίσω κανένα λόγο μου, το θεωρώ υπερ-κιτς. Δεν θέλω να νομίζει ο Τρύφωνας ότι ασχολούμαι…» ενώ από τη μεριά του και ο Τρύφωνας Σαμαράς απάντησε στα σχόλιά του. Δείτε εδώ την οργισμένη του απάντηση.