Ελένη Φουρέιρα: Δείτε για πρώτη φορά τη μαμά της στο πρόσωπο - Είναι ολόιδιες

Δες θα το πιστεύεται...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Φουρέιρα: Δείτε για πρώτη φορά τη μαμά της στο πρόσωπο - Είναι ολόιδιες

Η Ελένη Φουρέιρα είναι από τα διάσημα ονόματα της ελληνικής showbiz που θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή όσο μπορεί, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σπάνιες είναι λοιπόν, οι φωτογραφίες με την οικογένεια της, ενώ για πρώτη φορά είδαμε το πρόσωπο της μαμάς της. Στο πρόσωπο είναι ολόιδιες μάλιστα,

Η τραγουδίστρια θέλει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας μόνο με την καριέρα της στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, όπου τα τελευταία ειδικά χρόνια, βλέπει τρελή επιτυχία. Η Ελένη Φουρέιρα έχει καταφέρει να είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και... viral τραγουδίστριες.

Μετά κυρίως την συμμετοχή της στη Eurovision, έγινε γνωστή σε όλη την Ευρώπη. Πραγματοποίησε μάλιστα αρκετές συναυλίες στο εξωτερικό κάνοντας χαμό. Ενώ, πολλοί είναι και αυτοί που την λένε «Βασίλισσα της Ευρώπης». Ωστόσο, στο πλευρό της σε όλο αυτό τον «αγώνα» είναι η οικογένεια της.

Χθες, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στη μαμά της, όπως και σε όλες τις μανούλες με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η τραγουδίστρια για πρώτη φορά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφία της.

Να πούμε ωστόσο, πως η Ελένη Φουρέιρα εκτός από επιτυχημένη στο τραγούδι, είναι... επιτυχημένη και στα βίντεο στο tik tok, αφού κάνει χαμό. Μάλιστα σε ένα βίντεο της έκανε την... Αννίτα Πάνια και με το που το είδε εδώ θα «λιώσετε» στα γέλια.

Ελένη Φουρέιρα μητέρα

Μπορεί μικρή με την μαμά της η Ελένη Φουρέιρα στο πρόσωπα να ήταν ίδιες, σήμερα ωστόσο η τραγουδίστρια μοιάζει με μοντέλο

Η φωτογραφία που μοιράστηκε η αγαπημένη Ελένη Φουρέιρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους διαδικτυακούς της φίλους, άναψε κανονικά φωτιές, μιας και το σώμα της είναι πραγματικά από άλλο πλανήτη, ενώ πολύ θετικά σχόλια αποκόμισαν και τα μαλλιά, τα οποία έκανε λεπτά κοτσιδάκια.

Το νέο της αυτό look της ταιριάζει πολύ και θέλουμε να τη δούμε σε περισσότερες τέτοιες εμφανίσεις, ενώ τις προάλλες έβαψε τα μαλλιά της με μία εντελώς διαφορετική απόχρωση. Δείτε τις φωτογραφίες με το πιο hot μαλλί εδώ.