Αδιανόητο! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε παπούτσι που πάνω είχε τα πρόσωπα Καραβάτου – Κατσούλη

Τρελό γέλιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή  φόρεσε παπούτσι που πάνω είχε τα πρόσωπα Καραβάτου – Κατσούλη

Αδιανόητο! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε παπούτσι που πάνω είχε τα πρόσωπα του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου. Θα κλάψετε από τα γέλια μόλις δείτε την εμφάνιση της παρουσιάστριας που αποδέχτηκε την πρόκληση της Φαίης Σκορδά.

Ο Νίκος Μουτσινάς προκάλεσε την Φαίη Σκορδά να φορέσει παπούτσια Σταματίνα Τσιμτσιλή, η παρουσιάστρια ανταποκρίθηκε στην πρόκληση και με τη σειρά της προκάλεσε την Σταματίνα Τσιμτσιλή να φορέσει παπούτσια Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης.

Το πρωί της Δευτέρας, η παρουσιάστρια έβγαλε λοιπόν τα τακούνια και η Κατερίνα και ο Κρατερός "βρέθηκαν" στα πόδια της.

Η πρόκληση με τα παπούτσια ωστόσο δεν σταματάει εδώ, καθώς η παρουσιάστρια του Happy Day προκάλεσε την Κατερίνα να φορέσει παπούτσια ή μπλούζα Ναταλία Γερμανού.

Δείτε τα παπούτσια:

Σταματίνα Τσιμτσιλή Κατερίνα Καραβάτου παπούτσι

Σταματίνα Τσιμτσιλή Κρατερός Κατσούλης παπούτσι

Πριν λίγες ημέρες ωστόσο ένα ακόμα απίστευτο σκηνικό έγινε στο Happy Day με την Σταματίνα Τσιμσιλή να φτύνει on air το φαγητό που της ετοίμασε ο Φραγκολιάς.

Και η Φαίη Σκορδά ωστόσο φόρεσε παπούτσια που είχαν πάνω το πρόσωπο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Αδιανόητο! Η Φαίη Σκορδά φόρεσε παπούτσι που πάνω είχε το πρόσωπο της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Θα κλάψετε από τα γέλια μόλις δείτε την εμφάνιση της παρουσιάστριας που αποδέχτηκε την πρόκληση του Νίκου Μουτσινά.

Η Φαίη Σκορδά αποδέχτηκε την πρόκληση του Νίκου Μουτσινά και σήμερα στην εκπομπή «Το Πρωινό» φόρεσε παπούτσια με το πρόσωπο της Σταματίνας Τσιμτσιλή!

Ο παρουσιαστής χθες προκάλεσε την Φαίη Σκορδά να φορέσει παπούτσια με το πρόσωπο της Σταματίνας και εκείνη δέχτηκε και εμφανίστηκε στην εκπομπή της σήμερα με αυτά. Ένα ζευγάρι all star, τα οποία είχαν πάνω το πρόσωπο της Σταματίνας, δείτε εδώ την πρόκληση του.

Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή και έκανε το σχόλιο της γι’ αυτό το challenge, λέγοντας πως της αρέσει αλλά της είναι μεγάλα τα παπούτσια και δεν θα μπορεί να τα φορέσει και εκείνη.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο: